23.10.2014

КІА Драйв Тур 2014: фінішна пряма!

Вже цієї суботи, 25 жовтня, в столиці відбудеться завершальний КІА Драйв Тур в «Автоцентрі на Столичному». В програмі заходу: тест-драйви, майстер-класи з економного та безпечного керування, розіграші призів і багато іншого.

Після надуспішного КІА Драйв Туру у Львові та минулих вихідних у Києві, захід виходить на фінішну пряму в столиці. Тільки 25 жовтня 2014 року Ви можете долучитись до фінального свята і отримати відповіді на запитання: який автомобіль КІА пасує вам найбільше? Як заощадити на їзді? Що є запорукою безпечного керування?

Крім того, не втрачайте можливість піти із заходу з одним із цінних призів від КІА: знижка на автомобіль, комплект зимових шин, сертифікат на технічне обслуговування, мастила TOTAL та багато іншого. Для того, щоб отримати можливість виграти приз, варто лише пройти тест-драйв, заповнити анкету, стати учасником та чекати на завітний розіграш.

На вибір гостей будуть представлені такі автомобілі КІА для тест-драйву: Rio, ceed, Cerato, New Soul, Sportage FL, Sorento FL, Optima FL та Carens.

Також в насиченій програмі КІА Драйв Туру:

• ознайомлення із сервісним центром;
  • ексклюзивна сервісна пропозиція для власників КІА;
  • конкурси від Хом’яків КІА;
  • майстер-класи з економного та безпечного керування під керівництвом досвідчених українських інструкторів;
  • можливість виграти цінні призи у фінальному супер-розіграші.

Зареєструватись на тест-драйв КІА ви можете навіть не виходячи з дому! Заощаджуйте час і РЕЄСТРУЙТЕСЬ на КІА Драйв тур на сторінці КІА у Facebook або на сайті kia.ua.

Чекаємо на Вас 25 жовтня 2014 року в «Автоцентрі на Столичному», за адресою: Київ, Столичне шосе, 90

Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/.

Приходь і пройди свій тест-драйв разом із КІА! Умови та деталі розважальних розіграшів оголошуються на місці.

Головний партнер проекту – моторні мастила TOTAL.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com