27.10.2014

КІА Драйв Тур 2014: подолано рубіж у тисячу тест-драйвів!

Днями в столиці завершився шостий щорічний КІА Драйв Тур, який цього річ охопив два міста, Київ та Львів, і 5 дилерських центрів. Шанувальники бренду протягом трьох вікендів мали можливість протестувати автомобілі КІА, відвідати сервісні центри, взяти участь у майстер-класах з безпечного керування та багато іншого.

КІА Драйв Тур 2014 добіг кінця. Цього вікенду фінальний захід відбувся в Києві, в «Автоцентрі на Столичному». Гості заходу вишиковувались у черги на тест-драйв одразу восьми моделей КІА: Rio, cee’d, Cerato, New Soul, Sportage FL, Sorento FL, Optima FL та Carens.

Усього за час КІА Драйв Туру 2014 по Києву та Львову було здійснено близько тисячі тест-драйвів. Фаворитами українців стали моделі: Sorento, Sportage FL, New Soul та Optima FL.

Також в рамках заходу присутні мали можливість:

• ознайомитись із сервісним центром КІА;
  • пройти майстер-класи з економного та безпечного керування під керівництвом досвідчених українських інструкторів;
  • отримати ексклюзивну сервісну пропозицію дилерів для власників автомобілів КІА;
  • взяти участь у фінальному супер-розіграші.

Кульмінацією Драйв Туру на кожному дилерському підприємстві ставав фінальний розіграш. Всі його учасники мали можливість виграти призи від дилерів: сертифікати на знижку на автомобіль, на комплект зимових шин та на технічне обслуговування.

Хедлайнерами заходу вперше стали Хом’яки КІА – три струнких символи нового КІА Soul, які супроводжують його рекламну кампанію з 2009 року.

Дякуємо Головному партнеру проекту – моторним мастилам TOTAL.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com