03.11.2014

Мобільний додаток KІА GT RIDE виграв нагороду за дизайн

Новий додаток для смартфонів GT RIDE від КІА став володарем престижної нагороди Red Dot «Кращий з Кращих». У ній користувачі створюють свій унікальний гоночний трек, який долають на КІА pro_cee’d GT.

Гоночна гра для смартфонів від КІА, яку можна безкоштовно скачати, як для Apple, так і для Android, вразила журі одного з найпрестижніших дизайнерських конкурсів Red Dot Design Award. Додаток KІА GT RIDE відзначили нагородою в категорії «Communication Design».

Новий додаток KІА GT RIDE дозволяє користувачам створити свій унікальний гоночний трек просто  рухаючи смартфоном в повітрі і, завдяки датчикам руху, «малюючи» ескіз траси. Після цього користувачі можуть їздити треком на КІА pro_cee’d GT та засікати час. Ділити трасу можна із друзями по Фейсбук, так само, як і ділитись із ними своїми вражаючими результатами проходження треку.

Над грою працювали компанії LA RED та Artificial Rome разом з Kia Motors Europe. Графіка високої якості якнайкраще демонструє гладкість асфальтового покриття траси та драйвовий pro_cee’d GT на тлі похмурого неба.

В 2013 році автомобіль KІА pro_ceed був також нагороджений Red Dot «Кращий з Кращих» в категорії «Product Design». В новому додатку чітко відтворені та наголошені головні переваги авто такі, як його атлетичність, м’язистість та увага до деталей.

Артур Мартінс, віце-президент з маркетингу Kia Motors Europe прокоментував: «Як перші спортивні  автомобілі, КІА cee’d GT та pro_cee’d GT вимагали особливого підходу, аби виокремитись серед інших моделей, тож гра GT RIDE ідеально підійшла для втілення завдання. Дизайн – це, без сумніву, сильна сторона для КІА, і поки наші автомобілі здобувають визнання громадськості за свій стиль та функціональність, ця гра є символом креативності на всіх інших рівнях. Ми пишаємось таким винятковим дизайном гри, який високо оцінили незалежні експерти Red Dot».

Після об’єднання Apple App Store та Google Play Store в грудні 2013 року, гоночна гра від Кіа зацікавила більше ніж 160 000 користувачів. Щоб дізнатися більше про гру Kia GT RIDE та скачати її, відвідайте сайт www.gt-ride.com.

Red Dot Design Award – один з найпрестижніших конкурсів дизайну в усьому світі, який проводиться з 1954 року. Всесвітньо визнаний знак якості виокремлює такі категорії, як «Product Design», «Communication Design» та «Design concepts and prototypes».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com