11.11.2014

OPEL І НІМЕЦЬКА АВТОМОБІЛЬНА АСОЦІАЦІЯ ПОДОВЖУЮТЬ ПАРТНЕРСЬКІ ВІДНОСИНИ ЩЕ НА ТРИ РОКИ

1 Рюссельсхайм. Opel і ADAC вирішили продовжувати підтримувати молодих талановитих ралійних  гонщиків Німеччини та продовжили партнерські відносини ще на три роки - до кінця 2018 року,  незважаючи на те, що дія договору закінчується в 2015 році. Тому до кінця 2018 пройде чемпіонат  ADAC Opel Rallye Cup, що дозволить всім учасникам добре підготуватися. Для партнерів - це чітка  реалізація цілей, які можна розділити за двома ключовими напрямами. Перше - підтримка і зміцнення  позиції ADAC Opel Rallye Cup як найзначимішої ралійної події в Європі. Друге - допомога  найталановитішим молодим гонщикам на їх шляху до вищих ешелонів ралійного спорту за  юніорською програмою ADAC Opel Rallye Junior Team.

«Автоспорт в наших генах. Продовження контракту з нашим партнером ADAC означає, що юніорська  програма розвитку талантів, ефективність якої вже підтверджена, діятиме і далі», - зазначила віце-  президент і директор з маркетингу Opel Group Тіна Мюллер (Tina Müller). Opel ADAM R2, що  використовується зараз в юніорській програмі ADAC Opel Rallye Junior Team і бере участь в декількох  національних чемпіонатах, вже продемонстрував свою конкурентоспроможність на міжнародному рівні. «Ми дуже раді і пишаємося успіхами нашої молодіжної команди, тому будемо систематично продовжувати її розвиток», - додала пані Мюллер.

«Гонка ADAC Opel Rallye Cup - це історія успіху, в якій проект ADAC Opel Rallye Junior Team виправдав покладені на нього надії. Тому наступним логічним кроком є продовження партнерських відносин з Opel і спільне просування юних талантів німецького ралійного спорту. Ми надзвичайно раді бачити Opel як партнера, який підтримує нашу філософію підтримки молодих пілотів », - підкреслив президент ADAC зі спортивних питань Герман Томжик (Hermann Tomczyk).

Регламент чемпіонату ADAC Opel Rallye Cup в третій версії буде ретельно доопрацьований. В цілому діятимуть правила сезону 2013 року. За перемогу в ADAC Opel Rallye Cup 2015 боротимуться всі учасники, незалежно від віку. Це дасть шанс юніорам і досвідченим пілотам виграти грошовий приз, сума якого складе близько 120 000 євро. Призовий фонд в сезоні збільшиться з 40 000 до 60 000 євро. Більш того, водії старше 27 років зможуть придбати новий Cup-ADAM за спеціальною ціною 24 900 євро (без ПДВ). А ще кращі пілоти віком до 27 років боротимуться за додатковий сезонний призовий фонд 60 000 євро і отримають єдиний в житті шанс пройти кваліфікацію для отримання місця в юніорській команді ADAC Opel Rallye Junior Team.