12.11.2014

КІА Rio: опції, що зігрівають!

Бестселлер модельного ряду КІА – Rio до зими готовий! Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», з метою підвищити рівень комфорту водіїв в умовах української зими, робить спеціальну пропозицію: пакет найбільш необхідних опцій взимку, які стали максимально доступними для покупців.

Відтепер придбавши КІА Rio в комплектації mid+ та top, власники отримають:

-           Підігрів передніх сидінь

-           Підігрів дзеркал

-           Підігрів керма

-           Підігрів лобового скла в зоні стоянки склоочисників

Вартість автомобіля КІА Rio із набором теплих опцій стартує від 244 920 грн у комплектації mid+, та  від 280 800 грн за топову комплектацію.

КІА Rio – один з найбільш популярних автомобілів в Україні! За 6 місяців 2014 року Rio у трійці найпопулярніших моделей КІА в модельній лінійці.

Торік, у 2013 році, за результатами голосування громадського та журналістського журі Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013», Rio переміг у номінації «Автомобіль малого класу (А-В клас)» та став першим в одній з головних категорій «Співвідношення ціна/якість».

КІА Rio пропонується в Україні з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, потужністю 107 та 123 кінські сил відповідно. Приділяючи особливу увагу безпеці, інженери КІА потурбувались про те, щоб кузов автомобіля було сконструйовано з надміцної сталі. В Rio, в залежності від комплектації, наявні система ABS, подушки безпеки водія та пасажира, передні бокові подушки безпеки і до того ж – бокові шторки безпеки.

Світове визнання Rio доводять такі нагороди, як International Design Excellence Awards (IDEA) 2012 за дизайн авто. Або згадування Ріо в рейтингу J.D.Power APEAL 2013, як авто з найбільш привабливою зовнішністю.

Ціни на КІА Rio 2013 р.в. в Україні стартують від 224 640 грн (базова комплектація).

Ціни включно з ПДВ станом на 12 листопада 2014 року. Кількість автомобілів обмежена.

Також комфортно та тепло в зимовий час Вам буде і в таких автомобілях КІА, як: Picanto, cee’d, Cerato, Cearto Koup, Optima FL, Carens, New Soul, Sportage FL та Sorento. В залежності від моделі, в авто наявні підігрів передніх сидінь, дзеркал, керма та лобового скла в зоні склоочисників.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com