14.03.2011

All inclusive в автокредитуванні Opel

«Експрес Кредит»  активно залучає  та плідно співпрацює з банками, що пропонують спеціальні умови кредитування на купівлю легкових автомобілів, представлених у дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО».

Понад 20 кредитних програм від більш ніж 15-ти банків–партнерів представлені в online-системі «Експрес Кредит», яка дає змогу покупцям автомобілів в мережі «УкрАВТО» безпосередньо в автосалоні заповнити анкету та отримати гарантійні листи одночасно від декількох банків-партнерів (максимум від п’яти). Рішення про надання кредиту приймаються в найкоротший термін – від однієї години, при цьому рівень відмов у кредитуванні - мінімальний.

Додатково до стандартних кредитних програм в період з 23 лютого по 30 квітня 2011-го року в автосалонах «УкрАВТО» діє спеціальна кредитна пропозиція від «ПРАВЕКС-БАНКУ». Акційні умови розповсюджуються на модельний ряд автомобілів Opel (Corsa, Insignia, Astra H Classic, Astra New, Zafira, Meriva New, Combo) та передбачають:

• річна ставка від 11% у гривні;
  • аванс від 25% від вартості автомобіля;
  • максимальний термін кредитування  до 7 років;
  • щомісячні комісії відсутні.

Більш детальну інформацію про умови діючою акційної пропозиції Ви можете дізнатись у будь-якому автосалоні мережі «УкрАВТО».

8 кроків до власного Opel :

1. Вибір автомобіля в автосалоні мережі Корпорації «УкрАВТО»;
  2. Заповнення заявки анкети на кредит, надання пакету документів;
  3. Отримання позитивного рішення Банку;
  4. Підписання договору купівлі-продажу транспортного засобу, сплата авансу (згідно гарантійного листа Банку);
  5. Реєстрація автомобіля в органах ДАЇ;
  6. Оформлення договорів страхування (повне КАСКО та ЦВ);
  7. Проведення кредитної угоди (підписання договорів кредиту та застави).
  8. Видача автомобіля Клієнту

Дізнатись більше про модельний ряд  Opel та про умови акційної кредитної пропозиції від ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК»  можна за телефонами за телефоном гарячої лінії ТОВ  «Дженерал Авто Груп»:

0-800-505-025

Чекаємо на Вас у будь-якому автосалоні Opel в мережі «УкрАВТО».

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На початок лютого 2011-року партнерами «Експрес Кредит» є Плюс Банк, АСТРА БАНК, Банк Кіпру, БМ Банк, БРОКБІЗНЕСБАНК, ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ, ВТБ Банк, ІНДЕКС БАНК, КРЕДИТ ЄВРОПА БАНК, МетаБанк, Піреус Банк, ПРАВЕКС-БАНК, ПРОФІН БАНК, Укргазбанк, Universal Bank, ФОЛЬКСБАНК.

Контактний телефон: (044) 594 87 04

www.express-group.com.ua

ТОВ «Дженерал Авто Груп» (входить до складу підприємств Корпорації УКРАВТО)  є авторизованим ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором автомобілів Opel і запасних частин до них.

Контактний телефон: 0-800-505-025

Opel Corsa

Вартість - від 113 848 грн*

Opel Astra H Classic

Вартість – від 144 640*

Opel Insignia

Вартість - від 240 640 грн*

*Вартість автомобілів вказана станом на 11.03.2011року.