25.11.2014

KIA створив унікальний X-Car за мотивами блокбастера «Люди Ікс»!

Новий КІА Sorento перетворився на унікальний X-Car в рамках підтримки релізу фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

Корпорація КІА Моторс спільно з кінокомпанією Twentieth Century Fox підготувала спеціальну версію нового KIA Sorento, створену за мотивами кіносаги «Люди Ікс», за тиждень до відкриття першого з турнірів Великого Шолома 2015 року - Australian Open. Автомобіль буде представлений послом марки, зіркою тенісу Рафаелем Надалем (Rafael Nadal).

Корпорація KIA Motors запрошує шанувальників марки і франшизи «Люди Ікс» вгадати, хто з персонажів фільму став прообразом для створення унікального дизайну. Відвідувачі спеціальної сторінки аккаунта KIA Motors в соціальній мережі Facebook, за адресою http://bit.ly/KiaXmen можуть вибрати одного з класичних супергероїв «Людей Ікс»: Шторма, Росомаху, Містика або Магнето. Ті, хто зуміють вгадати - стануть учасниками розіграшу DVD «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

Також в середині грудня на сторінці KIA в Facebook і на каналі марки на сервісі YouTube буде викладений відеоролик, в якому Рафаель Надаль об'єднається з Людьми Ікс і вступить в бій зі Стражами - роботами-мисливцями з найновішої серії франшизи, які загрожують проведенню турніру Australian Open 2015. У боротьбі за порятунок першого з турнірів серії Великого Шолома - Надалю і Людям Ікс допомагає автомобіль KIA X-Car, який і очолить атаку на Стражів.

Після церемонії представлення KIA X-Car буде виставлений в Мельбурн-Парку протягом всього турніру, який проходитиме з 19 січня по 1 лютого 2015 року. Після цього автомобіль стане учасником кількох міжнародних автосалонів і шоу для шанувальників марки і фільму.

Нове покоління KIA Sorento вже представлено на ринку Кореї. В Україні продажі цього довгоочікуваного автомобіля очікуються на початку 2015 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com