26.11.2014

КІА - ексклюзивний партнер церемонії YouTube Music Awards!

У 2015 році Корпорація КІА Моторс в черговий раз підтримає конкурс YouTube Music Awards, в рамках якого будуть обрані найбільш значущі виконавці року.

YouTube Music Awards вперше дозволив сайту YouTube.com стати сполучною ланкою між виконавцями та їхніми прихильниками. У 2013 році церемонія стала однією з найпопулярніших подій у світі музики, зібравши більше 54 мільйонів переглядів. Наступного року конкурс повертається в принципово новому форматі за підтримки бренду КІА.

У березні 2015 року YouTube вибере і нагородить найбільш значущих, на думку користувачів ресурсу, виконавців року. Вже визнані артисти і нові талановиті виконавці у співпраці з кращими продюсерами будуть створювати унікальні відеокліпи, а їхні прихильники отримають можливість спостерігати за творчим процесом і навіть брати в ньому безпосередню участь.

«Компанія KIA Motors виступила в ролі ексклюзивного партнера першої премії YouTube Music Awards в 2013 році. Розвиваючи досягнутий тоді успіх, ми раді знову підтримати цей захід, - заявив Сун-Нам Лі (Soon-Nam Lee), віце-президент компанії KIA Motors з міжнародного маркетингу. - YouTube - це ідеальна платформа, що дозволяє найбільш провідним артистам нашого часу продемонструвати свої твори мільярдам прихильників по всьому світу. І спільне вручення премії YouTube Music Awards для нас - чудова можливість продемонструвати любов компанії KIA до музики і цифрових технологій».

В рамках другого конкурсу на отримання премії YTMAs, яку представляє KIA, знамениті виконавці та перспективні музиканти будуть випускати нові відеокліпи, які з'являться на спеціальному каналі YouTube за адресою youtube.com/musicawards.

Наступного тижня на фанатів чекають кліпи від GD X TAEYANG і Меган Ніколь, створені у співпраці з найвідомішими режисерами музичних відеокліпів, такими як Колін Тіллі. У грудні на передплатників каналу youtube.com/musicawards чекають нові сюрпризи. Ще більше новин про проект з'явиться в січні 2015 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com