15.03.2011

All inclusive в автокредитуванні Chevrolet

«Експрес Кредит»  активно залучає  та плідно співпрацює з банками, що пропонують спеціальні умови кредитування на купівлю легкових автомобілів, представлених у дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО».

Понад 20 кредитних програм від більш ніж 15-ти банків–партнерів представлені в online-системі «Експрес Кредит», яка дає змогу покупцям автомобілів в мережі «УкрАВТО» безпосередньо в автосалоні заповнити анкету та отримати гарантійні листи одночасно від декількох банків-партнерів (максимум від п’яти). Рішення про надання кредиту приймаються в найкоротший термін – від однієї години, при цьому рівень відмов у кредитуванні - мінімальний.

Додатково до стандартних кредитних програм в період з 17 лютого по 30 квітня 2011-го* року в автосалонах «УкрАВТО» діє спеціальна кредитна пропозиція від «Плюс-банку», присвячена 100-річчю бренду Chevrolet. Акційні умови розповсюджуються на модельний ряд автомобілів Chevrolet (Aveo, Lacetti, Cruze, Epica, Captiva, Epica, Captiva, Niva) та передбачають:

• річна ставка від 10% у гривні;
  • аванс від 10% від вартості автомобіля;
  • максимальний термін кредитування  до 7 років;
  • щомісячні комісії відсутні.

Більш детальну інформацію про умови діючою акційної пропозиції Ви можете дізнатись у будь-якому автосалоні мережі «УкрАВТО».

8 кроків до власного Сhevrolet:

1. Вибір автомобіля в автосалоні мережі Корпорації «УкрАВТО»;
  2. Заповнення заявки анкети на кредит, надання пакету документів;
  3. Отримання позитивного рішення Банку;
  4. Підписання договору купівлі-продажу транспортного засобу, сплата авансу (згідно гарантійного листа Банку);
  5. Реєстрація автомобіля в органах ДАЇ;
  6. Оформлення договорів страхування (повне КАСКО та ЦВ);
  7. Проведення кредитної угоди (підписання договорів кредиту та застави).
  8. Видача автомобіля Клієнту

Дізнатись більше про модельний ряд Chevrolet та про умови акційної кредитної пропозиції ПАТ «ПЛЮС Банк»  можна за телефонами за телефоном гарячої лінії ТОВ  «Дженерал Авто Груп»:

0-800-505-025

Чекаємо на Вас у будь-якому автосалоні Chevrolet мережі «УкрАВТО».

«Експрес Кредит» здійснює свою діяльність на базі ТОВ «УКРАВТОЛІЗИНГ» (довідка Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг ФЛ № 290 від 06.06.06) - структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО. На початок лютого 2011-року партнерами «Експрес Кредит» є Плюс Банк, АСТРА БАНК, Банк Кіпру, БМ Банк, БРОКБІЗНЕСБАНК, ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ, ВТБ Банк, ІНДЕКС БАНК, КРЕДИТ ЄВРОПА БАНК, МетаБанк, Піреус Банк, ПРАВЕКС-БАНК, ПРОФІН БАНК, Укргазбанк, Universal Bank, ФОЛЬКСБАНК.

Контактний телефон: (044) 594 87 04

www.express-group.com.ua

ТОВ «Дженерал Авто Груп» (входить до складу підприємств Корпорації  УкрАВТО)  є авторизованим ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором автомобілів Chevrolet і запасних частин до них.

Контактний телефон: 0-800-505-025

www.chevrolet.kiev.ua

*Термін акції може бути продовжений

Chevrolet Aveo

Вартість - від 90 560 грн*

Chevrolet Lacetti

Вартість – 118 240 грн*

Chevrolet Cruze

Вартість – 142 400 грн*

Chevrolet Captiva

Вартість – 230 080 грн*

*Вартість автомобілів вказана станом на 11.03.2011року.