03.12.2014

ЗНАЙОМТЕСЯ: НОВИЙ OPEL KARL! КОМПАКТНИЙ, ВИШУКАНИЙ, ВИЗНАЧНИЙ!

1

Рюссельсхайм. Компактний, але просторий, гарний і доступний: ці якості поєднує в собі молодший автомобіль в модельному ряду Opel, який надійде в європейські дилерські центри влітку 2015 року. Знайомтеся, його звуть KARL, саме так, як сина засновника компанії. Покупці зможуть придбати цей привабливий п'ятидверний автомобіль довжиною 3,68 метра, в якому з комфортом можуть вміститися до п'яти чоловік, за ціною не більше 10 000 євро. Крім того, для нового члена сімейства автомобілів Opel доступно безліч нетипових для машин такого класу опцій, що відповідають за безпеку, комфорт та інформаційно-розважальні функції. KARL приводиться в рух ультрасучасним трициліндровим бензиновим двигуном нового покоління об'ємом один літр. Починаючи з 2015 року моделі KARL, ADAM і Corsa зроблять портфоліо компактних і субкомпактних автомобілів Opel наймолодшим і привабливим на ринку. У них є все, що тільки можна забажати.

«Компактний, яскравий, з характером - ім'я KARL відображає всі сильні сторони моделі. Новачок в модельному ряду Opel - це більше, ніж автомобіль субкомпактного класу. Ви полюбите його не тільки розумом, а й серцем», - розповів генеральний директор Opel Group доктор Карл-Томас Нойманн (Dr. Karl-Thomas Neumann). «KARL має всі переваги Opel: взяти хоча б високотехнологічний, тихий трициліндровий бензиновий двигун об'ємом один літр і відзначену безліччю нагород інформаційно-розважальну систему IntelliLink. Opel KARL - це ідеальний автомобіль для розважливих клієнтів, які хочуть отримати високий рівень надійності і комфорту в поєднанні з сучасними технологіями».

Гострі грані характеру

2

Динамічна хромована смужка і емблема марки прикрашають передню частину KARL фірмовою посмішкою Opel. Фірмовий 'клинок' на боковині кузова відображає вишукану точність філософії дизайну Opel. А дві гострі грані, що тягнуться через ручки дверей, лише підкреслюють динамічний характер моделі. Великі фари спереду і ліхтарі ззаду додають зовнішності моделі почуття дизайнерської цілісності та демонструють, що велику увагу приділено найдрібнішим деталям.

Технології та опції, привабливі для власника автомобіля субкомпактного класу

Opel KARL гарний не тільки зовні - під його капотом встановлений новий двигун 1.0 ECOTEC потужністю 75 к.с. Цей ультрасучасний трициліндровий бензиновий мотор об'ємом один літр був розроблений спеціально для моделі KARL і відрізняється надзвичайною плавністю ходу і економічністю. Контроль тяги здійснюється через сучасну п’ятиступінчасту механічну трансмісію. А шасі і рульове управління моделі KARL розроблялися таким чином, щоб забезпечувати кращий в класі рівень безпеки та комфорту.

Крім того, Opel знову пропонує сучасні технології за доступними цінами: KARL оснащується різними функціями безпеки і комфорту, які зазвичай не можна зустріти в цьому ціновому сегменті. У базове оснащення моделі входить система ESP з антипробуксовочною функцією, система ABS з електронним розподілом гальмівних зусиль і система Hill Start Assist, яка не дозволяє автомобілю відкочуватися назад при рушанні на підйомі. Крім цього, для KARL також доступна система контролю займаної смуги руху, яка ще більше підвищує рівень активної безпеки. За допомогою фронтальних камер і датчиків, безперервно скануючих дорогу, система розпізнає ситуації, коли водій ненавмисно (без включеного покажчика повороту) перетинає дорожню розмітку, і попереджає його про це акустичними і візуальними сигналами.

KARL також успадкував від моделей ADAM і Corsa функцію City mode. Вона дозволяє одним натисканням кнопки зменшити зусилля на кермовому колесі. А система допомоги при парковці допоможе уникнути неприємностей при русі заднім ходом. Якщо в полі зору датчиків виявиться перешкода, система сповістить про це водія акустичним сигналом. Круїз-контроль з функцією обмеження швидкості допоможе вам не перевищувати максимально дозволену швидкість руху. Вона виявиться особливо корисна в складних умовах міського трафіку або в місцях, де максимальне обмеження швидкості 30 км/год. Протитуманні фари гарантують хороше освітлення дороги в поганих погодних умовах, а вбудована функція освітлення поворотів забезпечить безпеку водія та інших учасників руху при здійсненні маневрів.

Загалом, це ще не весь список функцій, що забезпечують комфорт і безпеку в новому KARL. Взимку затишне тепло подарує опціональний підігрів передніх сидінь, а також шкіряне рульове колесо з функцією обігріву. А отримати ще більше насолоди від літніх днів допоможе панорамний дах, доступна за доплату.

Практична привабливість - приваблива практичність

У плані комфорту і безпеки Opel KARL може конкурувати з автомобілями класом вище. Водій і пасажири оцінять високу якість збірки салону, його простір і увагу, приділену деталям. А ще власники KARL зможуть завжди залишатися на зв'язку завдяки зазначеної багатьма нагородами інформаційно-розважальної системі IntelliLink. Вона дозволяє без зусиль користуватися функціями смартфонів, що працюють на операційних системах Apple iOS і Android, прямо з екрану в автомобілі.

3

Крім ультрасучасних комунікаційних можливостей KARL відрізняється високим рівнем практичності. Незважаючи на компактні розміри, він має дуже просторий салон. Своєю зовнішністю KARL притягує погляди: для нього доступно десять різних кольорів кузова і безліч варіантів дизайну колісних дисків діаметром від 14 до 16 дюймів. Ось що значить практична привабливість і приваблива практичність.

Найменша модель Opel доповнить лінійку компактних автомобілів марки і з'явиться у продажу вже з літа наступного року за ціною до 10 000 євро.

Подробиці також на офіційному сайті: www.opel.ua