11.12.2014

Світові продажі КІА зросли на 8%!

Корпорація KIA Motors оголосила дані глобальних продажів автомобілів за листопад 2014 року. Загальний обсяг продажів склав 257 487 автомобілів, що на 8,1% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У листопаді KIA зафіксував зростання продажів у Китаї на 16,2%, порівняно з аналогічним періодом минулого року (реалізовано 64 915 автомобілів). У Кореї зростання склало 14,2% (реалізовано 44 500 автомобілів). Глобальні ринки продемонстрували приріст в 7,7% (46 568 одиниць), Європа - 5,9% (52 096 автомобілів).

Лідером продажів на закордонних ринках у листопаді стали:

1 місце: Rio (продано більше 46 000 авто)

2 місце: Sportage (продано більше 37 000 авто)

3 місце: Cerato (продано майже 36 тисяч авто)

4 місце: Optima (продано майже 29 тисяч авто)

5 місце: Sorento (продано майже 16 тисяч авто)

В Україні за підсумками листопада 2014 року, найпопулярнішими автомобілями в модельній лінійці КІА стали моделі: Sportage, Rio і cee'd.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com