15.12.2014

Новий KIA Sorento нагороджений сертифікатом TUV Nord за екологічність!

Лідер в області незалежних служб технічного контролю, компанія TÜV Nord нагородила кросовер KIA Sorento сертифікатом TÜV Nord Life Cycle Assessment (LCA) за відповідність «екологічно чистому життєвому циклу» ISO 14040.

КІА Sorento третього покоління, чия європейська прем'єра відбуласm в жовтні цього року на Паризькому автосалоні, відзначений за екологічні якості. Стандарт TÜV Nord Life Cycle Assessment систематизує вплив автомобіля на навколишнє середовище в процесі його повного життєвого циклу - від виробництва до утилізації, а також враховує широкий спектр чинників у процесі розробки і виробництва, включаючи видобуток вихідних ресурсів, передвиробничі випробування і ефективність виробничих потужностей.

На даний момент, кількість моделей KIA, сертифікованих TÜV Nord по категорії ISO 14040 досягла 12. Перший сертифікат TÜV Nord був отриманий KIA в 2008 році - ним був удостоєний cee'd першого покоління.

У порівнянні зі своїм попередником, нове покоління KIA Sorento поліпшило показники за критерієм «Потенційне вироблення фотохімічних окислювачів» (РОСР) приблизно на 13%. Критерій РОСР кількісно характеризує забруднення повітря в процесі виробництва автомобіля і в ході його експлуатації протягом всього передбаченого терміну.

Віце-президент Міжнародного маркетингового підрозділу KIA Motors Corporation пан Сун-Нам Лі (Soon-Nam Lee) так прокоментував отримання сертифіката: «Ми були максимально сконцентровані на тому, щоб домогтися зниження викидів вуглецю в процесі виробництва нової моделі, прагнули домогтися найбільш дружньої її взаємодії з навколишнім середовищем протягом всього запланованого терміну експлуатації. Такий підхід - турбота про екологічну чистоту наших автомобілів протягом всього їхнього життєвого циклу - ми зараз застосовуємо для всіх моделей в лінійці KIA».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com