15.12.2014

OPEL CORSA ПЕРЕМІГ У ПРЕСТИЖНОМУ КОНКУРСІ AUTOBEST 2015

0

Рюссельсхайм. Новий Corsa - справжній переможець. Всього за три місяці після виходу на ринок отримано вже понад 55 тисяч замовлень на компактну модель п'ятого покоління. А зараз бестселер опинився в центрі уваги всієї Європи: Opel Corsa отримав нагороду AUTOBEST 2015. У фіналі конкурсу, що проходив у Белграді (Сербія) і зібрав велику кількість учасників, новачок здобув перемогу з результатом 994 бали, випередивши найближчих суперників - Hyundai i20 (906 балів), Skoda Fabia (871 балів) і Citroën C4 Cactus (830 балів). Крім того, Opel Corsa став єдиною моделлю, зазначеної нагородою AUTOBEST в двох поколіннях.

Журі конкурсу AUTOBEST представлено провідними автожурналісти з 15 країн Центральної та Східної Європи. Репрезентуючи думку приблизно 300 млн. чоловік, нагорода є надзвичайно популярною і високо цінується на цих ринках. Її можуть отримати тільки автомобілі з оптимальним співвідношенням ціни і якості, оскільки поряд з традиційними характеристиками журі оцінює вартість використання, наявність запасних частин і щільність мережі авторизованих сервісних центрів. У підсумку перемога була присуджена автомобілю, який підходить більшості звичайних людей - Opel Corsa виявився поза конкуренцією. Голова журі конкурсу AUTOBEST Дан Варді (Dan Vardie) сказав: «Новий Corsa довів, що це чудовий компактний автомобіль. Всі члени журі погодилися з перевагами, які роблять новий Opel гідним звання «Кращий автомобіль для покупки в Європі в 2015 році» (The Best Buy Car of Europe 2015). Нове покоління демонструє значиму еволюцію моделі Opel, що отримала нагороду AUTOBEST сім років тому».

«Ми переконані, що Corsa - кращий серед нових компактних автомобілів, що підтвердило журі AUTOBEST, і ми дуже пишаємося цим досягненням. Corsa нового покоління - це сплав мистецтва німецької інженерії та емоційного дизайну, пропонований за розумною ціною. Сучасні системи безпеки і допомоги водієві, а також нові двигуни - це реальний технологічний прорив», - сказав голова правління Opel Group д-р Карл-Томас Нойманн (Dr. Karl-Thomas Neumann).

Corsa - одна з найважливіших моделей для Opel: на неї припадає приблизно 25% продажів. За 32 роки з моменту появи Corsa першого покоління було продано 12,4 млн. цих малолітражок. Один тільки Corsa D, який отримав нагороду AUTOBEST 2007, розійшовся в 2006 - 2014 роки більш ніж трьохмільйонним тиражем. Новий Corsa - це також найважливіша віха розширення модельного портфоліо Opel: до 2018 року бренд планує запустити 27 нових моделей і 17 нових двигунів.