16.12.2014

КІА в Україні відзначив День народження КІА Rio Клубу!

Цього уікенду KIA Rio Клуб разом із офіційним дистриб’ютором, компанією «ФАЛЬКОН-АВТО», відзначив рік свого існування. Привітати іменинників приїхали представники KIA-Club.com.ua та cee’d Клубу.

Українському КІА Rio Клубу виповнився 1 рік! Відсвяткувати цю радісну подію його члени приїхали до заміської резиденції «КІDEV», де у дружній атмосфері мали нагоду відпочити з родиною та отримати привітання від своїх колег із КІА Клубу та cee’d Клубу.

Більше того, на заході учасники мали можливість здійснити тест-драйв таких моделей, як: Sportage FL, New Soul, Sorento та cee’d.

Найбільший ажіотаж викликали КІА Sportage FL та KIA Sorento, що найбільше пасують до нинішніх зимових умов.

Підсолодив дійство святковий торт із емблемою Клубу, який викликав захоплення у ювілярів.

Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», Ніна Васадзе наголосила: «Нам дуже приємно усвідомлювати, що клубний рух КІА набирає обертів в Україні. Ми раді вітати у нашій родині  КІА Ріо Клуб і щиро сподіваємось, що після одного року, ми відзначимо і 5, і 10 років разом. Ми бажаємо їм процвітання та наснаги, а дистриб’ютор, своєю чергою, зробить усе можливе, аби ряди членів клубу та шанувальників КІА зростали».

У перервах між тест-драйвами учасники заходу із задоволенням ділились своїми враженнями на камери провідних автомобільних українських телеканалів, а також спілкувались із директорами дилерських центрів КІА щодо можливої співпраці в майбутньому.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com