24.12.2014

ОФІЦІЙНИЙ СЕРВІС: НАДІЙНО, ЗРУЧНО, ВИГІДНО!

0

Київ. Сервісне обслуговування в офіційних дистриб’юторів завжди було і залишається запорукою надійності, довгого та безперебійного функціонування систем Вашого автомобіля.

ТОВ «Дженерал Авто Груп» офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні рекомендує всім власникам автомобілів Chevrolet скористатися послугами найбільшої мережі офіційних сервісних центрів в Україні.

Безумовні переваги офіційного сервісу Chevrolet:

- Гарантійний період: проходячи регламентні ТО на офіційних СТО, Ви можете скористуватися усіма перевагами, які надає гарантія від виробника в процесі експлуатації Вашого автомобіля (3 роки або 100 тис. км пробігу).

- Якісно та безпечно: Ви застраховані від випадків встановлення на Ваш автомобіль запчастини непідходящою або невідомого походження (що, як правило, призводить до несподіванок на дорогах), оскільки запчастини, які можна замовити в офіційних сервісних центрах, є 100% оригінальними, якісними та безпечними.

- Зручно: можливість замовити офіційні запчастини онлайн на сайті офіційного дилера запчастин «ЗІП-Авто» - http://e-zipavto.com/.

- Повна гарантія: гарантія на запчастини та на сервісне обслуговування.

- Кваліфікований підхід: ніхто не знає Ваш автомобіль краще, ніж спеціалізовані та кваліфіковані фахівці сервісних центрів.

- Все прозоро: жодних прихованих платежів, офіційний розрахунок, оформлення супровідної документації.

- Вигідно: за програмою SERVICE+, як клієнт Chevrolet, Ви отримуєте можливість заощадити до 20% на оригінальних запасних частинах та до 15% на послугах сервісу. Нагадуємо, що програма лояльності SERVICE+ запроваджена у дилерській мережі «Дженерал Авто Груп»  по всій території України для негарантійних автомобілів Chevrolet або автомобілів зі строком експлуатації старше трьох років від дати продажу першому власникові.

- Підтримка: можливість звернутися на гарячу лінію SOS - «Sправжня Опіка Sервісу» за телефоном гарячої лінії 0-800-507-717 для вирішення будь-яких питань, пов'язаних із сервісом.

- «Єдине вікно»: можливість отримати повний спектр послуг - від мийки автомобіля і шиномонтажу до кузовних і малярних робіт.

Пам’ятайте – якісний сервіс – це, в першу чергу, Ваша безпека!

Більше інформації на офіційному сайті в розділі «Сервіс»: http://www.chevrolet.kiev.ua/service_and_spare_parts.html

Детальніше про програму лояльності «SERVICE+»: http://www.chevrolet.kiev.ua/service_and_spare_parts/service_plus.html