15.01.2015

Три моделі KIA нагороджені премією Good Design!

Три нові моделі KIA Motors удостоєні престижної міжнародної премії в галузі дизайну - Good Design. Переможцями в категорії «Транспортні засоби» (Transportation) стали: флагманський седан KIA Quoris, перший електромобіль марки KIA Soul EV і концептуальне спортивне купе KIA GT4 Stinger.

Новий рік бренд КІА розпочав з отримання нагород. Цього разу дизайн південнокорейських автомобілів відзначили журі конкурсу Good Design, до якого входять незалежні фахівці в області дизайну, фахівці, що працюють безпосередньо в галузі, а також представники спеціалізованих дизайнерських ЗМІ.

Номінанти оцінювалися за широким набором показників:

- Інноваційність дизайну;

- Використання сучасних технологій;

- Матеріали та конструктивні рішення;

- Функціональність і практичність.

Віце-президент KIA Motors з міжнародного маркетингу пан Сун-Нам Лі прокоментував рішення журі: «Нагородження премією  GOOD DESIGN одразу трьох наших автомобілів - доказ високого класу дизайнерського колективу КІА. Він вже був удостоєний цілої низки найрізноманітніших професійних нагород за роботу над новітніми моделями. Електромобіль Soul EV і концептуальне спорткупе GT4 Stinger публіка прийняла так тепло, як жодну модель за всю історію марки. Флагман KIA Quoris став ідеальним поєднанням класичних і найсучасніших стилістичних рішень. Його цілком можна назвати втіленням сучасного уявлення про розкіш ».

Премія GOOD DESIGN заснована в 1950 році міжнародним музеєм архітектури та дизайну Чикаго «The Chicago Atheneum» і вручається щорічно. Переможці визначаються в 25 різних категоріях. В минулому володарями премій GOOD DESIGN ставали представники найрізноманітніших напрямків - від дизайнерів канцелярських скріпок до творців літака Boeing 787 Dreamliner і розробників космічних кораблів NASA.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com