20.01.2015

УВАГА: ШАХРАЇ!!!

Шановні клієнти, друзі та відвідувачі сайту!

Компанія "Дженерал Авто Груп", офіційний дистрибьютор CHEVROLET в Україні, заявляє, що не проводить жодних розіграшів, про що повідомляли раніше у статті за посиланнямhttp://www.chevrolet.kiev.ua/experience/news/novosti/749.html

Зважаючи на неодноразові звернення на сайт, за номером гарячої лінії та безпосередньо до консультантів автосалонів CHEVROLET, та з метою уберегти  громадян від спроб шахраїв їх ошукати ТОВ "Дженерал Авто Груп надає перелік сайтів-шахраїв за результатами звернень нижче: гіперссилки деактивовані, для доступу до сайтів необхідно внести посиалння сайту до адресної строки вашого браузеру

• www.universal-auto.com.ua/vnimanie
  • www.alians-motors.kiev.ua/akcii.html
  • www.alians-motors.in.ua/article0.1.1.html
  • www.avto-drive.in.ua/pravila.html
  • www.premium-auto.at.ua/index/akcii/0-7
  • www.avto-motor.at.ua
  • www.avto-motor.at.ua/index/tekushhie_akcii/0-6
  • www.chevrolet-motor.jimdo.com
  • www.chevrolet-motors.jimdo.com
  • www.chevrolet-motors.key.ua
  • www.chevrolet.biz.ua
  • www.chevrolet.key.ua
  • www.avto-express.at.ua/index/tekushhie_akcii/0-7
  • www.alfa-motor.in.ua
  • www.gareko-auto.com.ua
  • www.auto-vaz.do.am
  • www.avto-avangard.com
  • www.ladaker.ucoz.ru
  • www.avtodor.com.de

Перелік неостаточний та може доповнюватися.

Шахраї стають дедалі витонченішими та створюють ретельно продумані за структурою та наповненням сайти з метою наживи на довірі громадян. Такі випадки неодноразові та стосуються йінших автовиробників.

Більш того, зловмисники вміло використовують вірну інформацію про наших дилерів з  метою зробити свій обман максимально сходим на правду. Так на сайті http://universal-auto.at.ua/index/0-2 шахраї використовують логотип автосалону Універсал-АВТО, фото салону, логотип CHEVROLET, фото із заходів, а також вказують адресу салону офіційного дилера CHEVROLET.

Певна інформація  є мережі інтернет, як наприклад, тут: http://www.prostopravo.com.ua/servisy/voprosy_yuristam/grazhdanskoe_pravo_i_protsess/chi_tse_ne_afera/(offset)/165

Дякуємо всім, хто небайдужий, та сповіщає нас про випадки зловмисного використання торгової марки CHEVROLET.

Просимо Вас бути пильними та ретельно перевіряти інформацію в разі отримання повідомлень про виграш автомобіля!