21.01.2015

KIA - партнер тенісного турніру Australian Open 2015!

В цьому році Корпорація KIA Motors вже в 14-й раз поспіль стала генеральним партнером Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open). Напередодні заходу, бренд KIA надав Австралійської федерації тенісу (Tennis Australia) 107 автомобілів, які становитимуть  офіційний парк турніру.

KIA і Australian Open йдуть пліч-о-пліч з 2002 року. Цього року офіційна церемонія передачі автомобілів відбулася в Мельбурні. На ній були присутні представники керівництва KIA Motors Australia і Tennis Australia, а також всесвітній посол бренду KIA, відомий іспанський тенісист Рафаель Надаль.

Основна частина з 107 переданих автомобілів, 70 - це кросовери Sorento нового покоління. Також до складу парку увійшли мінівени KIA Carnival.

Автомобілями офіційного парку KIA керуватимуть 215 спеціально підготовлених водіїв-волонтерів, яким доведеться подолати більше 400 тисяч кілометрів в рамках спортивного заходу.

На офіційній церемонії також відбулась світова прем'єра шоу-автомобіля KIA X-Car - унікальної версії KIA Sorento нового покоління, створеної в дусі кіносаги «Люди Х» у співпраці з кінокомпанією Twentieth Century Fox Home Entertainment. Прем'єра автомобіля проходить в рамках рекламної кампанії релізу фільму «Люди Х: Дні минулого майбутнього» у форматах Blu-ray, DVD і Digital HD.

Створений в єдиному екземплярі автомобіль представив посол бренду KIA, «надлюдина» Рафаель Надаль.

KIA активно залучає своїх шанувальників в соціальних мережах до поширення інформації про новітній шоу-кар. Відвідувачі сторінок марки запрошені до участі у вікторині «вгадай героя», а також беруть активну участь в «вірусному» розповсюдженні відеороликів, присвячених KIA X-Car. Новий ролик «Створення KIA X-Car», який нещодавно з'явився на сторінках офіційного корпоративного блогу KIA, Kia Buzz, доступний за адресою: http://kia-buzz.com/kia-x-car/

Генеральний директор KIA Motors Australia (KMAu) Дем'єн Мередіт (Damian Meredith) підтвердив, KIA має намір продовжувати підтримку тенісу на «Зеленому континенті». «Партнерство з Australian Open - це найтриваліший проект KIA зі спонсорства спортивних заходів, і для нас величезна честь надавати підтримку одному з найвідоміших у світі турнірів, - зазначив пан Мередіт, - Ми також з величезним задоволенням проводимо прем'єру KIA X-Car, цей проект ще раз підтверджує бажання виглядати в очах наших шанувальників більш динамічною та емоційною маркою».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com