22.01.2015

Завод KIA Motors в Словаччині побив рекорд виробництва!

У 2014 році європейський завод KIA Motors Corporation, розташований в словацькому місті Жиліна, встановив абсолютний рекорд за обсягом виробництва з моменту запуску. У минулому році на ньому було випущено більше 323 тисяч автомобілів.

За підсумками року у КІА новий рекорд. На заводі в Словаччині було вироблено більше 323 000 автомобілів і 493 000 двигунів. Загальне збільшення обсягів становить 3% в порівнянні з попереднім роком. Завод в Жиліні працює на повну потужність завдяки посиленню позицій KIA в Європі.

Найпопулярнішою моделлю на словацькому заводі залишається стильний і практичний компактний кросовер KIA Sportage - на його частку припадає 55% виробництва. 36% становлять представники сімейства KIA cee'd, що включає в себе хетчбек cee'd, універсал cee'd_SW, купе pro_cee'd і спортивну версію GT. Компактний мінівен KIA Venga, оновлена версія якого стала на конвеєр зовсім нещодавно, бере на себе решту, 9% виробничих потужностей.

Президент та виконавчий директор KIA Motors Slovakia пан Ек-Хі Лі зазначив: «Такі відмінні результати підтверджують позиції нашого заводу, як одного з найкращих в Корпорації KIA. Від усієї душі дякую нашим співробітникам за їхній творчий підхід і високий ентузіазм по відношенню до роботи».

В Україні Sportage FL, за результатами 2014 року, також найбільш популярний автомобіль в модельній лінійці КІА.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com