04.02.2015

Унікальна пропозиція на автомобілі КІА!

Поспішайте: автомобілі КІА ceed, Cerato та Sorento чекають на своїх власників за спеціальними цінами.

Тільки зараз одні з найбільш популярних автомобілів в модельній лінійці КІА можна придбати за унікальною пропозицією*.

Вартість моделей стартує:

-       KIA cee’d від 323 000 грн. (комплектація base)

-       КІА Cerato від 399 000 грн. (комплектація top)

-       KIA Sorento від 653 600 грн. (комплектація top)

Поспішайте: кількість автомобілів обмежена!

Модель cee’d пропонується в Україні із дизельним агрегатом об’ємом 1,6л. Для прихильників бензинових авто представлені моделі КІА cee’d із двигунами 1,4л та 1,6л.

В залежності від комплектації КІА cee’d оснащено системами ABS, EBD, ESP та системою допомоги при русі з гори та у гору. Комфорт водію забезпечують такі опції, як: двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, датчик дощу, підігрів керма та передніх сидінь тощо.

Дизайн нового КІА Cerato розробляв легендарний Пітер Шрайер. Автомобіль вирізняється елегантним профілем та футуристичним стилем. В Україні KIA Cerato третього покоління пропонується із двома типами бензинових двигунів, об’ємом 1,6 та 2,0 літри і потужністю 130 та 161 к.с відповідно.

КІА Sorento, за результатами 2014 року, опинився у топ-5 найпопулярніших автомобілів в модельній лінійці КІА. Він пропонується із бензиновими агрегатами об’ємом 2,4 л та дизельними двигуном 2,2 л.

*Пропозиція діє в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» з 04.02.2015 р. по 27.02.2015 р. на автомобілі cee’d (base, mid, top), Cerato (top) та Sorento (top, top+) 2013 року виробництва. Деталі уточнюйте у консультантів. Ціни з ПДВ станом на 04.02.2015. Продавець має право без попереднього погодження змінити ціни на автомобілі. Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com