05.02.2015

Новий KIA Sorento відзначений iF Design Award!

Вперше в історії моделі, новий KIA Sorento удостоєний престижної премії «iF Design Award». Журі відзначили дизайн, цілісність образу, інноваційність, безпеку та екологічність автомобіля.

Третє покоління КІА Sorento почало рік з нагороди - журі конкурсу iF Design Award в області промислового дизайну відзначило автомобіль в категорії «Продукт».

Новий KIA Sorento став вже сьомою моделлю марки, яку нагородили премією iF Design Award. Починаючи з 2010 року, KIA Motors щорічно здобуває не менше однієї нагороди. В різні роки переможцями ставали моделі Venga, Sportage, Optima, Picanto, pro_cee'd і Soul.

«Я дуже гордий з того, що KIA Sorento дісталася ця нагорода. Це визнання того величезного кроку вперед, який нам вдалося зробити при створенні цієї моделі, - зазначив Президент і шеф-дизайнер KIA Motors Corporation Петер Шрайер, - KIA Sorento об'єднує класичну збалансованість позашляховика з преміальним екстер'єром та інтер'єром. Особливо це відчуваєш, перебуваючи в салоні автомобіля. Sorento пропонує найвищу якість дизайну і чудове співвідношення ціни і якості. Це величезною мірою досягнення наших міжнародних дизайнерських колективів».

Новий KIA Sorento створювався в дизайнерському центрі KIA в Кореї за допомогою колективів дизайнерів з Європейського та Американського центрів.

Новий KIA Sorento - це стильний і практичний кросовер. Його вигляд став більш витонченим і стрімким, а детально опрацьовані лінії поверхонь створюють витончений і елегантний образ.

Новий KIA Sorento, який випускається як в п'яти-, так і в семимісному виконанні, має довшу, ніж у попередника, колісну базу і забезпечує більший простір для пасажирів.

Високотехнологічні рішення і набір преміальних опцій, що включають в себе систему кругового огляду Around View Monitor та інтелектуальний асистент паркування - максимально полегшують маневрування і паркування. Покупець також може вибрати комплектацію, оснащену найсучаснішими допоміжними системами безпеки - від системи попередження про відхилення з ряду руху, системи контролю за поперечно рухомим транспортом позаду автомобіля і системи розпізнавання дорожніх знаків - до адаптивного круїз-контролю.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com