10.02.2015

У Женеві KIA представить оновлений Picanto!

У березні 2015 року на 85-му Міжнародному Автосалоні в Женеві (Salon International de l'Automobile) KIA Motors презентує громадськості оновлений субкомпактний хетчбек KIA Picanto.

Оновлений Picanto вирізняється новою формою переднього і заднього бамперів, які надають автомобілю ще більш сміливого вигляду. Також відмінною рисою стала фірмова решітка радіатора «Ніс тигра».

Клієнтам пропонується новий варіант дизайну 14-дюймових колісних дисків, а вибір опціонального  «спортивного пакету» перетворює оновлений Picanto на один з найбільш ефектних автомобілів в сегменті А, як в тридверному, так і в п'ятидверному виконанні.

Відмінності в інтер'єрі оновленого Picanto торкнулися оформлення приладової панелі, яка отримала хромовану окантовку «колодязів» шкал спідометра і тахометра. Нова текстура тканинної оббивки сидінь надає інтер'єру більш сучасного та молодіжного вигляду.

Вперше в історії моделі для оновленого KIA Picanto передбачена низка опцій, доступних раніше на моделях більш високого класу. Серед них: навігаційна система нового покоління з великим 7-дюймовим дисплеєм. Також клієнт може вибрати Picanto з круїз-контролем та обмежувачем швидкості.

На додаток до перерахованого, оновлена модель отримала три варіанти колірного оформлення інтер'єру. Пакет Red Pack пропонує обробку сидінь червоною тканиною в поєднанні з чорною штучною шкірою, а також глянцеві чорні та червоні вставки в оббивках дверей.

Ефектний і стильний пакет Yellow Pack пропонує обробку сидінь чорною штучною шкірою і тканиною з контрастним жовтим прострочуванням, а також яскраву жовту обробку приладової панелі і керма.

Преміальний пакет Brown Pack включає в себе розкішну коричневу оббивку сидінь із штучної шкіри, коричневі оббивки дверей і обробку передньої панелі глянцевими елементами чорного кольору «рояльний лак». У випадку, якщо клієнт вибирає один з цих трьох пакетів Picanto також оснащується підсвічуванням салону в районі ніг водія і пасажира.

Оновлений Picanto отримав низку невеликих модернізацій бензинового двигуна робочим об'ємом 1,0 л з багатоточковим уприскуванням (MPI), що дозволило автомобілю відповідати найсучаснішим і найжорсткішим вимогам екологічного стандарту Євро-6. Нові передні гальмівні диски збільшеного діаметру (252 мм замість колишніх 241 мм) дозволяють автомобілю сповільнюватися до повної зупинки зі швидкості 100 км / год за 37 метрів, що на 2 метри менше, ніж раніше.

Picanto виробляється на заводі в корейському Сеосані і є однією з найбільш популярних моделей марки в Європі: у 2014 році реалізовано 51102 автомобіля Picanto. Оновлений Picanto з'явиться у продажу на українському ринку в квітні 2015 року.

Примітка: Інформація про силовий агрегат, специфікаціях і опціях, наведена в цьому прес-релізі, відноситься до ринку Західної Європи і може відрізнятися в залежності від ринку.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com