13.02.2015

Найкращі фахівці КІА із сервісу відзначені в KIA Master Club Event 2014!

За результатами 2014 року, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, традиційно нагородила фахівців із сервісу, які сертифіковані за найвищим рівнем професійної майстерності згідно класифікації KIA Motors Corporation - MASTER.

В Україні на базі Навчального центру ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» щороку свої знання поглиблюють майже 600 фахівців. Навчання проходить дистанційно, за оригінальною програмою, розробленою провідними корейськими спеціалістами, безпосередньо задіяними в конструкторській розробці високоякісних автомобілів КІА.

Щороку, підвищуючи рівень власних спеціалістів, бренд КІА вдосконалює якість сервісного обслуговування, і, як наслідок, рівень задоволеності клієнтів.

На початку  2015 року, за результатами дистанційного навчання, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» разом із Корпорацією KIA Motors відзначила найкращих працівників сервісу з різних областей України. Пройшовши всі рівні сертифікації, обрані фахівці тепер можуть з гордістю називатись MASTER.

Спеціалісти отримали сертифікати особисто від керівництва ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», представників Корпорацій KIA Motors та Корпорації «УкрАВТО», а після урочистої частини перейшли до розважальної. Керуючись корейською приказкою: «Працюй, як віл, а їж, як миша», учасники заходу скріпили свій командний дух не застіллям, а активною грою в боулінг та катанням на картингу.

Довідка: Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» приділяє особливу увагу підвищенню кваліфікації працівників дилерської мережі КІА в Україні. Окрім дистанційного навчання на сайті компанії Корпорації KIA Motors, консультанти з продажу автомобілів, сервісні консультанти, механіки та діагности проходять навчання засобами Системи дистанційного навчання ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» та вдосконалюють свої навички на базі Навчального Центру підприємства, який успішно діє з 2009 року і є одним з найбільших серед автомобільних компаній в Україні.

Завдяки налагодженій роботі український та корейських тренерів та інструкторів, в Україні та Кореї регулярно проводяться міжнародні семінари та конкурси професійної майстерності.

Так, у 2013 році, переможець Всеукраїнського конкурсу конкурс  «НАЙКРАЩИЙ МАЙСТЕР-ПРИЙМАЛЬНИК КІА», представник із Кривого Рогу, на гідному рівні представив Україну у Світовому етапі конкурсу, в Сеулі, Південна Корея.

Вищезазначені конкурси дозволяють дистриб'ютору підтримувати високі стандарти обслуговування та заохочувати, матеріально та морально, найкращих працівників в дилерській мережі КІА.

Завдяки ж постійній роботі з покращення кваліфікації сервісного персоналу, торік компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» була нагороджена відзнакою Корпорації КІА Motors за відмінне навчання працівників. Дилерські підприємства КІА в Україні вразили міжнародну громадськість рівнем після продажного обслуговування автомобілів.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com