18.02.2015

KIA представить в Женеві концепт KIA SPORTSPACE!

На 85 Міжнародному Женевському Автосалоні, 3 березня 2015 року, Корпорація КІА Моторс покаже світовій громадськості новий концепт-кар SPORTSPACE.

KIA SPORTSPACE був створений для тих, хто не боїться далеких подорожей, але при цьому цінує в автомобілі економічність і максимальний комфорт в кращих традиціях класу «grand tourer».

Робота над SPORTSPACE велася в Європейському дизайн-центрі KIA під керівництвом шеф-дизайнера Грегорі Гійома (Gregory Guillaume). Концепт-кар отримав унікальний силует кузова, який викликає захоплення. При цьому відповідно до традицій KIA він не змушує власника йти на компроміс між динамікою, економічністю та функціональністю.

Приналежність концепту до модельного ряду КІА забезпечується в першу чергу за рахунок фірмової решітки радіатора «ніс тигра». Чітко промальовані форми SPORTSPACE створюють сміливий, динамічний і впевнений образ. Салон автомобіля пропонує найвищий рівень комфорту і забезпечує достатньо місця для багажу і чотирьох пасажирів.

«Ми ставили перед собою завдання створити автомобіль, здатний задати новий напрямок в сегменті «grand tourer». SPORTSPACE сподобається людям, які ведуть активний спосіб життя,  хочуть мати достатньо місця для спорядження та багажу, але при цьому не готові жертвувати рівнем комфорту і звикли подорожувати в стильній атмосфері з елементами спортивності», - пояснив ідею концепт-кара Грегорі Гійом.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com