20.03.2015

КУПУЙ ВИГІДНО: МЕГАПРОПОЗИЦІЇ ВІД CHEVROLET!

Офіційний дистриб'ютор Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», оголошує про старт спеціальної програми, в рамках якої з 15 лютого почали діяти акційні ціни на обмежений склад популярних моделей бренду CHEVROLET: AVEO, CRUZE, MALIBU, TRACKER та CAPTIVA.

Тільки по 50 авто кожної моделі1 дістануться щасливчикам за спеціальною ціною

Chevrolet: Спеціальні ціни на обмежений склад авто

Нестабільна ситуація в країні змушує автомобільні компанії гнучко реагувати на зміну курсу, що, відповідно, відображається і на кінцевій вартості автомобіля. Розуміючи це і піклуючись про наших клієнтів, ми намагаємося йти назустріч їхнім бажанням і адаптуватися під їх можливості, у зв'язку з чим вигода клієнта змінюється пропорційно можливій ​​зміні вартості автомобіля.

Саме зараз у Вас є унікальна можливість придбати динамічний і безпечний седан Chevrolet AVEO з автоматичною коробкою передач за ціною аналогічної комплектації з механічною коробкою передач. Вигода при покупці складатиме 24 200 грн. Вибір очевидний! Прекрасне придбання для початківців водіїв, комфорт і насолода за кермом для досвідчених автолюбителів.

AVEO з автоматом за ціною механіки

АКЦІЙНІ ЦІНИ на АВЕО

Вигідні пропозиції також діють при покупці світового бестселера від Chevrolet - моделі CRUZE. Економія становить 33 000 грн. Відмінний дизайн, якісні матеріали та зручність салону - риси, які не залишили байдужими більше 3 мільйонів власників по всьому світу.

Chevrolet CRUZE - комплектація

АКЦІЙНІ ЦІНИ на ШЕВРОЛЕ КРУЗ

Вигода при покупці 7-місного кросовера Chevrolet CAPTIVA з повним приводом складає 44 000 грн., що, з урахуванням поточного курсу гривні до долара США, еквівалентно 2000 у.о.

Шевроле КАПТІВА | Chevrolet CAPTIVA

АНЦІЙНІ ЦНИ на Шевроле КАПТІВА

Також нагадуємо, що в салонах дилерів Chevrolet продовжують діяти спеціальні ціни на моделі MALIBU і TRACKER. Зручний і динамічний кросовер для міста Chevrolet TRACKER можна встигнути придбати з вигодою у 30 800 грн.

Шевроле Трекер

АКЦІЙНІ ЦІНИ на Chevrolet TRACKER

Тим же, хто віддає перевагу седанам з дуже просторим салоном, Chevrolet пропонує модель MALIBU з можливістю заощадити 92 400 грн. Дизайн цієї моделі створювався спеціально для досягнення максимального рівня аеродинаміки і шумоізоляції. Переконайтеся в цьому самі в салонах дилерів Chevrolet.

Chevrolet MALIBU

Chevrolet MALIBU - АКЦІЙНІ ЦІНИ

Поспішайте, пропозиція дійсна тільки до 15 квітня 2015 року, а кількість автомобілів обмежена. Детальніше про умови акції, комплектації і ціни Ви можете дізнатися на сайті www.chevrolet.ua

1Акція розповсюджується на Chevrolet AVEO (в кузові седан, комплектації T4NK57Q и T4NSB5J 2014 р.в.), CRUZE, MALIBU, TRACKER та CAPTIVA в дилерській мережі ТОВ «Дженерал Авто Груп». Спеціальна ціна - ціна, розрахована з урахуванням спецпропозиції на автомобілі 2013 та 2014 р.в. Вигода вказана станом на 17.03.2015р. Не є публічною офертою. Продавець залишає за собою право на внесення змін в комплектації та ціни автомобілів без попереднього повідомлення. Деталі на сайті www.chevrolet.ua або за телефоном гарячої лінії 0-800-505-025 (Дзвінки зістаціонарних телефонів по Україні безкоштовно). **Послуги кредитування надаються банками на території України. Детально про перелік банків та умов на сайті www.chevrolet.kiev.ua та у консультантів салонів Chevrolet.*Ціни на автомобілі еквівалентні вказаній сумі у доларах США по комерційному курсу Міжбанку - 22 грн. станом на 17.03.2015 р. Ціна включає ПДВ. Вказані ціни можуть відрізнятися від актуальних. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів.

Для інформації: З питань і коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся до ТОВ «Дженерал Авто Груп» у відділ реклами та зв'язків з громадськістю: тел. (044) 201-15-89. Публікація і розповсюдження змісту прес-релізу обов'язково з посиланням на джерело.