24.02.2015

Спеціальна пропозиція на автомобілі KIA Rio та КІА Sorento!

Тільки зараз КІА Rio та Sorento 2014 року виробництва можна придбати за спеціальними, зниженими цінами. Розмір зниження ціни на КІА Rio сягає 29 000 грн., а на КІА Sorento – 69 600 грн.

Ексклюзивна пропозиція від офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, компанії «ФАЛЬКОН-АВТО»: одні з найбільш популярних автомобілів в модельній лінійці КІА можна придбати за зниженими цінами*.

КІА Rio та KIA Sorento 2014 року виробництва приваблюють своїми знижками. Тепер, в залежності від комплектації, при купівлі Rio Ви можете заощадити до 29 000 грн, а купівля Sorento стане дешевшою на 69 600 грн.

Поспішайте: кількість автомобілів обмежена!

KIA Rio - один з найбільш популярних автомобілів в модельній лінійці КІА, володар звання «Автомобіль малого класу (А-В клас)» та переможець категорії «Співвідношення ціна/якість» у Всеукраїнському конкурсі «Автомобіль року 2013».

Rio пропонується в Україні з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, потужністю 107 та 123 кінські сил відповідно. В залежності від комплектації КІА Rio може бути оснащено підігрівом керма, передніх сидінь та дзеркал, коректором напрямку світла фар, клімат-контролем та ін.

КІА Sorento, за результатами 2014 року, опинився у топ-5 найпопулярніших автомобілів в модельній лінійці КІА. Він пропонується із дизельними двигуном об’ємом 2,2 л. та потужністю 197 к.с.

Вже в стартовій комплектації KIA Sorento має круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, задній парктронік, кнопку старту двигуна та багато інших корисних та необхідних опцій.

*Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio та Sorento 2014 р.в. з 23.02.15 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio - 29 000 грн, на КІА Sorento – 69 600 грн. Станом на 23.02.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 457 330 грн,  на KIA Sorento 2014  р.в. – від 961 350 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 23.02.15 по 28.02.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com