26.02.2015

В Женеві КІА представить новий двигун 1,0 T-GDI!

В рамках Женевського Автошоу, 3 березня 2015 року, світовій громадськості буде представлено новий серійний двигун 1,0 T-GDI (бензиновий, з турбонаддувом і безпосереднім уприскуванням палива) сімейства Kappa.

Новий двигун KIA T-GDI сімейства Kappa є втіленням сучасної тенденції «даунсайзинг» у світовому автомобілебудуванні, яка спрямована на зниження робочих об'ємів двигуна, підвищення їхньої ефективності, зниження витрат палива і рівня викиду шкідливих речовин. При цьому потужність таких двигунів зберігається на рівні атмосферних конкурентів.

Двигун з робочим об'ємом 1,0 л розвиває потужність 120 к.с. і має крутний момент 172 Н * м. Він розроблений таким чином, щоб забезпечити викид СО2 на рівні, меншому ніж у атмосферного двигуна 1,6 л, що зараз встановлюється, наприклад, на моделях сімейства KIA cee'd.

Новий силовий агрегат - перший з майбутньої лінійки двигунів KIA, що створюються в рамках реалізації концепції «даунсайзинг», представлений в Європі. Він повністю розроблений Центром досліджень і розробок КІА, в місті Намьянг (Корея).

Завдяки розвитку технології T-GDI, компанія KIA Motors ставить перед собою мету досягти  підвищення економічності двигунів на 10-15% в порівнянні з нинішніми атмосферними двигунами з робочим об'ємом 1,6 л.

Перша з експонованих серійних специфікацій нового двигуна 1,0 T-GDI Kappa забезпечує максимальний крутний момент 172 Н * м в широкому діапазоні від 1500 до 4100 об / хв, максимальна потужність досягається за 6000 об / хв.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com