26.02.2015

Автомобілі ЗАЗ з вигодою до 29 120* грн.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ, компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», підготувала приємну новину для всіх бажаючих стати власниками автомобілів ЗАЗ.

З 26 лютого 2015 року автомобіль ЗАЗ VIDA в топовій комплектації lux можна придбати за спеціальною ціною, вигіднішою до 29 120* грн.

В арсеналі моделі ЗАЗ VIDA - кондиционер, дзеркала заднього виду с повторювачами повороту, електрорегулювання та підігрів бокових дзеркал, підігрів передніх сидінь, регулювання сидіння по висоті, подушка безпеки водія, аудіо підготовка (4 динаміка), гідропідсилювач керма, передні та задні протитуманні фари та інші опції.

Інформуємо, що також діють вигідні цінові пропозиції на інші моделі ЗАЗ. Усі вони варті особливої уваги, адже вигода є суттєвою**:

Модель

Comfort, седан

-25 920

.

Ціни поширюється на обмежену кількість автомобілів.

Автомобілі ЗАЗ впевнено підтверджують широке народне визнання серед українських автолюбителів, адже згідно даних Асоціації автовиробників України «Укравтопром»  за підсумками 2014 року ЗАЗ Sens став найпопулярнішою моделлю в Україні!!! На автомобілі ЗАЗ поширюється сервісна гарантія в 3 роки, або 100 тис. км. пробігу. При цьому міжсервісний інтервал складає 15 тис. км., що відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

Нагадаємо, що в 2014 році всі авто модельного ряду ЗАЗ сертифіковані згідно екологічному стандарту Євро-4.

* Наведено знижка на автомобіль ЗАЗ VIDA SA6970-22 2014 р. в. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA6970-22 становить 7,2% станом на 26.02.2015г. Знижка діє з 26 лютого по 15 березня 2015 в дилерській мережі філії "АвтоЗАЗ-сервіс" або до останнього акційного автомобіля .  Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Про хід акції та її продовження уточнюйте на сайті www.zaz.ua

** Дані наведено станом на 26.02.2015 р.

*** Комплектація з подушкою безпеки водія

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ  на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:

www.facebook.com/autozaz.ua

www.vk.com/autozaz_ua

www.youtube.com/user/avtozazua

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілямиЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ LanosPick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.