27.02.2015

У Женеві KIA покаже нову версію cee'd - GT Line!

Родзинкою 85-го Міжнародного Женевського Автосалону стане нова версія KIA cee'd, що отримала назву GT Line.

cee'd GT Line стане першою моделлю KIA, на який встановлено новий двигун з малим робочим об'ємом, турбонаддувом і безпосереднім уприскуванням палива - 1,0 T-GDI, а також нова семиступенева трансмісія з двома зчепленнями DCT.

Нова лінійка GT Line пропонує покупцям автомобілі з таким самим спортивним екстер'єром і салоном, як KIA cee'd GT. Версія GT Line доступна для всіх типів кузова сімейства cee'd: пятидверних cee'd, тридверних pro_cee'd і універсалів cee'd SW (Sportswagon).

GT Line відрізняються світлодіодними денними ходовими вогнями LED DRL у формі кубиків льоду, а також більш розвиненою формою передніх бамперів. Всі моделі GT Line мають в ролі стандартного оснащення світлодіодні задні ліхтарі і 17-дюймові легкосплавні колісні диски стильного дизайну.

Інтер'єр представлений в сірому, білому і чорному кольорах з сірою прострочкой, кермо обшите чорним глянцем і шкірою, на передній панелі встановлена ​​кнопка «старт-стоп» нового дизайну, виконана з алюмінію.

KIA cee'd GT Line буде оснащений системою короткочасної зупинки двигуна Stop & Go. Це дозволяє знижувати рівень шкідливих викидів і покращувати економію палива в умовах щільного транспортного потоку. Система буде запропонована для автомобілів з механічною трансмісією.

Трансмісія DCT в новому авто була розроблена безпосередньо Корпорацією КІА Motors. Основною метою, що стоїть перед інженерами KIA було зниження витрати палива, при забезпеченні більш спортивних відчуттів в ручному режимі перемикань, а також більш високого рівня комфорту і чіткості зміни передач в автоматичному режимі.

Ті водії, які оберуть для своїх cee'd GT Line нову трансмісію DCT - зможуть відчути, наскільки швидше відбувається перемикання передач в порівнянні зі звичайними автоматичними трансмісіями.

З'явившись вперше на моделях лінійки cee'd GT Line, надалі нова семиступенева трансмісія DCT буде доступна і для низки інших моделей KIA.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 65 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com