05.03.2015

MASERATI ALFIERI отримав нагороду CAR DESIGNS OF THE YEAR

Концепт Maserati Alfieri був оголошений переможцем конкурсу від сайту «Car Design News», який відбувся 4 березня в Женеві.

0

Символічно, що Alfieri вперше був показаний також у Женеві, в 2014 році і був присвячений ювілейному святкуванню 100 річчя бренду. Ім'я Альфьєрі, яке отримала нова концепція в дизайні Maserati, належало одному з братів Мазераті. Саме він заснував компанію "Officine Alfieri Maserati» в Болоньї понад століття тому. Концептуальна модель з посадочною формулою 2 + 2 була розроблена в Maserati Centro Stile в Турині групою талановитих молодих дизайнерів на чолі з Марко Тенконе і Лоренсо Рамачіоті.

0

У зв'язку з позитивними відгуками громадськості від нового прототипу, модель Maserati Alfieri підтверджена для запуску у виробництво в 2017 році, далі на цій основі планується запуск кабріолету.

Дана нагорода від «Car Design» є вельми почесною, тому журі складається по-справжньому з незалежних провідних автомобільних експертів, дизайнерів, і виробників, включаючи Daimler, Jaguar, Volvo, General Motors, Hyundai, Lear, Coventry University and Renault Group.

0

Оуен Реді, редактор Car Design News зазначив: «Італійський дизайн спортивних автомобілів вже давно є еталоном стилю, а новий концепт Alfieri покликаний нагадати всім про те, що бренд має видатне гоночне минуле і унікальні традиції в розробці автомобілів класу GT».