13.03.2015

Одразу три дилери КІА відзначені Корпорацією КIA Motors за видатні результати роботи!

«Автоцентр на Столичному»  (Київ), «Фрунзе-Авто» (Харків) та «Радар-Сервіс» (Львів), що входять до складу офіційної дилерської мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», відзначились найкращими результатами діяльності та розвитку підприємства у 2014 році та здобули звання Платиновий дилер КІА «Platinum Prestige».

Дилери КІА наслідують високі стандарти Корпорації КІА Моторс, яка торік, провела чергову кампанію з оцінки роботи дилерів КІА по всьому світу під назвою KIA Dealer Excellence Program+.

Згідно із нею, українські дилери продемонстрували найкращі результати у Східній Європі, випередивши дилерів КІА таких країн, як Туреччина, Азербайджан, Казахстан та Білорусь.

Завдяки наполегливій роботі, дилери «Автоцентр на Столичному» (Київ), «Фрунзе-Авто» (Харків) та «Радар-Сервіс» (Львів) здобули звання Платинових.

Дана нагорода є відображенням відповідності високим стандартам обслуговування клієнтів, якості інфраструктури та професійної підготовки персоналу. Саме постійна наполеглива робота у цьому напрямку є запорукою визнання з боку Корпорації КІА Моторс.

Урочисте нагородження дилерів відбулось в рамках Всеукраїнської Конференції Дилерів КІА 2015, на якій були присутні почесні гості з Корпорації КІА Моторс. Зокрема нагороди переможцям вручав Президент регіонального офісу у Східній Європі та країнах СНД – пан Томас Лі.

Офіційний партнер Всеукраїнської Конференції Дилерів КІА 2015 – моторні оливи TOTAL.

Про компанію ТОТАЛ:

Група TOTAL - входить до п'ятірки найбільших інтегрованих нафтогазових компаній у світі, яка веде свою діяльність на п'яти континентах і в більш ніж 130 країнах світу.

Діяльність TOTAL охоплює всю низку нафтогазової промисловості:

• Розвідка, розробка і видобуток родовищ нафти і природного газу. А також робота у вугільній промисловості, виробництві електроенергії та пошуку альтернативних джерел енергії.

• Переробка, очищення та транспортування, маркетинг нафтопродуктів.

• Виробництво хімічної продукції світового класу: добрива та спеціальні продукти для різних галузей промисловості

Більше інформації www.total.com

Total Lubrifiants - це дочірня компанія Total Group, яка займається розвитком і збутом продукції, головним чином одержуваної з сирої нафти, а також надає весь спектр послуг в цьому напрямку в більш ніж 150 країнах. Total Lubrifiants виробляє і реалізує мастильні матеріали для автомобільних, промислових і морських секторів, також виробляє мастила, антифризи і охолоджуючі рідини.

Більше інформації www.total.ua, www.lubricants.total.com

_________________

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com