13.03.2015

Корпорація KIA Motors реалізувала майже 209 000 автомобілів у лютому 2015 року!

Бренд КІА зафіксував щорічне зростання продажів у Північній Америці (5.8%), Китаї (3.3%) та Кореї (1.2%) за лютий місяць. Лідером продажів на зарубіжних ринках у лютому став седан - Rio.

Корпорація KІА Motors оголосила результати глобальних продажів за лютий місяць. Загальна кількість продажів (на зовнішньому та внутрішньому ринках та на закордонних заводах)  склала 208 700 автомобілів, що включає легкові автомобілі, RV’s і комерційні авто.

У лютому бренд заявив про річне зростання продажів у Північній Америці (зростання на 5,8% із продажами у 48 230 одиниць), Китаї (зростання на 3,3% із результатом продажів у 47 211 одиниць) і на внутрішньому корейському ринку (зростання 1,2% із проданими 35 405 одиницями).

Загалом протягом перших двох місяців 2015 року, світові продажі Kia становлять 420 891 авто.

Лідером продажів на закордонних ринках у лютому став седан класу В - Rio (майже 33 тисячі реалізованих авто). Cerato з класу C став другим бестселером із майже 29 000 проданих одиниць, а компактний кросовер Sportage, седан Optima та середньорозмірний кросовер Sorento показують продажі у 27 128, 17 721 і 14 280 проданих одиниць відповідно.

В Україні за результатами 2 місяців 2015 року найпопулярнішими авто в модельній лінійці КІА стали: Sportage, сee’d та Sorento.

А вже у березні в Україні була презентована ціла низка нових моделей КІА: новий Sorento, новий Rio в трьох кузовах та оновлений КІА Picanto.

*«Загальні ринки» включають регіони Центральної та Південної Америки, Карибського басейну, Азії (за винятком Китаю та Кореї), Тихоокеанських островів, Близького Сходу та Африки. Європа включає в себе ринки Західної та Східної Європи.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 63 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com