16.03.2015

Новий Kia Sorento - найбезпечніший вибір за версією IIHS Top Safety Pick!

Третє покоління Sorento відзначено високими балами на випробуваннях рейтингу безпеки Top Safety Pick за методикою Страхового Інституту безпеки на Дорогах (Insurance Institute for Highway Safety).

Після тріумфу і здобуття максимального п'ятизіркового рейтингу безпеки при зіткненні за європейською програмою оцінки нових автомобілів Euro NCAP, новий Sorento отримує ще одну відзнаку, цього разу від Top Safety Pick.

Віце-президент з маркетингу Kia Motors Corporation, Сун-Нам Лі заявив: "Новий Kia Sorento є однією з найбезпечніших моделей у своєму класі, і ми раді отримати почесну нагороду від IIHS - авторитетної установи із безпеки автомобілів. Ми багато чого зробили для покращення кожного аспекту Sorento, а в першу чергу активних і пасивних систем безпеки ".

Пасивна безпека покращена за рахунок значно міцнішого кузова

Кузов нового Sorento став значно міцнішим, завдяки більш широкому використанню ультра-високоміцної сталі (UHTS). Модель попереднього покоління на  24,4 % складалась із UHTS, в той час як в кузові нової моделі високоміцна сталь використана на 52,7 %.

При виробництві нового Sorento більш ніж вдвічі була збільшена кількість надміцних елементів у порівнянні із попередньої версією, що були виготовлені методом гарячої штамповки: їхня частка зросла з 4,1% до 10,1 %.

Високотехнологічні засоби активної безпеки

Новий Sorento оснащено широким набором систем активної та пасивної безпеки. До переліку опцій належать: системи безпеки ABS (антиблокувальна система), ESC (система електронного контролю стійкості автомобіля), VSM (система активного управління), BAS (допоміжна система екстреного гальмування), HAC (система допомоги при рушанні вгору), ESS (система попередження про екстрене гальмування).

Також опціонально авто може бути оснащене такими інноваційними системами, як:

• ASCC (адаптивний круїз-контроль);

• LDWS (система стеження за розміткою);

• FCW (попередження фронтального зіткнення);

• BSD (система контролю "сліпих" зон);

• LCA (допомога при перестроюванні);

• RCTA (система стеження за трафіком позаду автомобіля);

• SLIF (стеження за встановленими обмеженнями швидкості).

Новий КІА Sorento вже представлено в Україні. Він пропонується з популярним для регіону турбодизелем двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 200 к.с.

Вартість нового КІА Sorento (Diesel 2.2 AWD 6 MT, комплектація MID) стартує від 39 900 USD.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com