17.03.2011

Автомобілі Chery Beat надійшли до дилерської мережі УкрАВТО.

Chery Beat яскравий та оригінальний компактний SUV призначений для людей, які ведуть активний спосіб життя. Цей автомобіль є втіленням концепції «Три в одному»: ви отримуєте автомобіль з характеристиками SUV, комфорт характерний седанам, салон і різноманітні варіанти організації простору для перевезення багажу, характерні мінівенам.
   Chery Beat це хороший варіант для тих, хто хоче поміняти свій автомобіль на багатофункціональний автомобіль для різноманітних потреб. Яскравий дизайн інтер'єру та екстер'єру не залишить байдужим нікого, хто б не поглянув на цю модель. А короткі передні і задні звіси, кліренс і пластикові накладки на передніх і задніх крилах, релінги на даху здатні витримувати навантаження до 50 кілограмів - це все знадобиться, якщо власник захоче відправиться на цьому автомобілі на відпочинок або на природу, та й кліренс в 185 мм дасть можливість штурмувати легке бездоріжжя.
 Основним пріоритетом при проектуванні цього автомобіля стала практичність. Її вдалося зберегти в автомобілі, який знаходиться на межі спортивного характеру та комфорту. Такий підхід дозволив створити автомобіль, розрахований на молодих і активних покупців, бажаючих комфортно себе почувати в місті і під час поїздок за місто.
Автомобіль оснащений бензиновим двигуном об'ємом ACTECO 1,3 літра, потужністю 84 (к.с.), норми токсичності відповідають нормі EURO 4, при цьому крутний момент становить 122 Нм при 3500 оборотах на хвилину. На сьогоднішній день модель доступна з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.
 Chery Beat відповідає сучасним вимогам безпеки. Переважна частина елементів конструкції кузова Chery Beat виконана з сталевих панелей високоміцної сталі, що дозволяє збільшити вдвічі міцність кузова та підвищити ступінь безпеки. Плюс до цього, всі бічні двері Chery Beat оснащені сталевими протиударними горизонтальними стояками, які зможуть ефективно захистити водія і пасажирів у разі бічного удару. У комплектації «Люкс» автомобіль додатково оснащений фронтальними подушками безпеки водія і пасажира.
Передня незалежна підвіска типу McPherson, завдяки особливостям конструкції відмінно підходить для передньопривідних автомобілів. Саме тому підвіска такого типу встановлена ​​на Chery Beat. Ззаду використана напівзалежна підвіска з торсіонної балкою, надаючи водієві можливість керувати автомобілем агресивно, без втрати стабільності на дорозі. Система ABS + EBD допоможе керувати автомобілем у складних ситуаціях.
 Новинка вже почала надходити в дилерську мережу групи компаній УкрАВТО, по всій території Україні. На вибір покупцям модель буде пропонуватися в комплектаціях: Комфорт і Люкс. Вартість автомобіля в комплектації Комфорт 85 680 грн. автомобіль в комплектації Люкс 89 520 грн.
 Для знайомства з новинкою Chery Beat необхідно звернутися в найближчий дилерський центр у Вашому регіоні. А контактну інформацію та адреси підприємств можна знайти на сайті офіційного дистриб'ютора www.chery.net.ua