18.03.2015

Весняне зниження цін на автомобілі КІА за курсом 1$ = 22 грн!

Ціни впали: тільки зараз в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» ВЕСЬ модельний ряд КІА пропонується за ціною по курсу 1 USD = 22 гривні.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» тримає руку на пульсі останніх економічних змін: в офіційній дилерській мережі ціни на автомобілі КІА знижено за комерційним курсом долара в еквіваленті 22 гривні*.

Модель КІА ( 2014 р.в.)

Вартість до зниження ціни в грн з ПДВ

Вартість після зниження ціни в грн з ПДВ

Rio

Sorento

від 924 300 грн

від 782 100 грн

Зниження ціни торкнулось, як автомобілів 2014 року, так і 2015 року виробництва. Більше того, зниження поширилось і на щойно представлені в Україні новинки: New KIA Sorento, New KIA Rio (в трьох кузовах) та KIA Picanto FL.

Поспішайте до найближчого дилера КІА придбати автомобіль за унікальною ціною!

*Ціни знижено з 17.03.2015 р. у порівнянні із цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 17.03.15 по 31.03.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com