19.03.2015

OPEL ТА CHEVROLET ЗАЛИШАЮТЬ РИНОК РОСІЇ

Вчора, 18 березня 2015 р. GM оголосили, що Opel і Chevrolet залишають автомобільний ринок Росії.

Компанія General Motors оголосила про свої плани по зміні бізнес моделі в Росії. GM сфокусується на преміальному сегменті російського ринку за допомогою бренду Cadillac і легендарних американських моделей Chevrolet, таких як CORVETTE, CAMARO і TAHOE. Chevrolet мінімізує свою присутність в Росії, а Opel повністю покине російський ринок до кінця грудня 2015 року.

«Зміна нашої бізнес моделі в Росії є частиною глобальної стратегії по забезпеченню довгострокового успіху на ринках, де ми присутні», - говорить Президент GM Ден Амманн. «Це рішення дозволяє уникнути серйозних інвестицій в ринок з неясною довгостроковою перспективою».

Генеральний директор Opel Group Карл-Томас Нойманн сказав: «Зараз наші автомобілі, які виробляються в Росії, не володіють достатнім рівнем локалізації, а ситуація на ринку не виправдовує серйозних інвестицій у підвищення рівня локалізації»

Завод GM Auto в Санкт-Петербурзі припинить виробництво автомобілів в середині 2015 року. GM планує законсервувати завод. Крім цього, контрактна збірка автомобілів на ГАЗі припиниться в 2015 році.

У світлі повідомлень щодо російського ринку компанія «Дженерал Авто Груп», заявляє, що ніяких змін в роботі дилерів Opel і Chevrolet в Україні не планується. На даний момент модельний ряд Chevrolet доступний українським клієнтам налічує 7 моделей: AVEO в двох кузовах, CRUZE в трьох кузовах, MALIBU, ORLANDO, CAMARO, NIVA, TRACKER і CAPTIVA, а також має розгалужену дилерську мережу у всіх регіонах України. Цієї осені Chevrolet також планує представити українській аудиторії оновлений Chevrolet CRUZE.

Бренд Opel в дилерській мережі, також пропонує повний модельний ряд з можливістю індивідуального замовлення всіх моделей.

Для інформації: З питань і коментарям, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся в ТОВ «Дженерал Авто Груп» у відділ реклами та зв'язків з громадськістю: тел. (044) 201-15-89.