20.03.2011

Chevrolet відзначає сторіччя! Спеціальні ціни до ювілею!

Цього року Chevrolet виповнюється 100 років! У зв'язку з цією знаменною датою, ми хотіли б підбити проміжні підсумки і згадати, як створювався Chevrolet, а також розповісти про плани на майбутнє.

0

Компанія Chevrolet була створена в Детройті (США) в листопаді 1911 року гонщиком і інженером Луї Шевроле і засновником General Motors Вільямом Дюрантом, який розробляв автомобілі, що завоювали чудову репутацію за свою продуктивність, надійність і розумні ціни. Ці риси перейшли і до бренду Chevrolet, який став четвертим у світі виробником автомобілів.
З самого моменту заснування конструктори Chevrolet привносили характерні для більш дорогих автомобілів технології і функції в бюджетні автомобілі і вантажівки.

Перший Chevrolet - Series C Classic Six - був обладнаний електростартером і електричними фарами. У той час ці обидві функції були рідкісні навіть на люксових автомобілях. У наступні кілька десятиліть такі інновації, як безпечне лобове скло, упорскування палива, система антиблокування гальм і електронна система стабілізації використовувалися конструкторами Chevrolet одночасно з впровадженням в сегмент дорогих автомобілів. Як один із найбільш популярних брендів в галузі, Chevrolet одним з перших впроваджував нові ключові технології, тим самим докорінно змінюючи підхід до розвитку автомобільної індустрії.

Швейцaрец за походженням, Луї Шевроле (1878-1941) був автогонщиком, механіком і інноваційним інженером. Вільям Дюрант (1861-1947) був далекоглядним продавцем автомобілів. Дюрант заснував General Motors в 1908 році, в той час репутація Луї Шевроле як успішного пілота стрімко росла - він встановив рекорд швидкості на землі у 1905 році, розігнавшись до 111 миль/год на одному з відкритих гоночних болідів. Дюрант найняв Шевроле для участі в професійних гонках і рекламних пробігах.

Рівно сто років тому була створена перша модель Chevrolet - Series C Classic Six - це був великий, якісний автомобіль. Шестициліндровий двигун об'ємом 4.9л видавав 40 к.с. і досягав максимальної швидкості 65 миль/год.

Зараз Chevrolet - це провідний міжнародний бренд компанії General Motors, щорічні продажі якого становлять близько 4 млн. автомобілів більш ніж в 130 країнах світу. Це четвертий у світі автомобільний бренд за обсягом продажів і один з перших за темпами зростання. Chevrolet відрізняє виразний дизайн, відмінні ходові характеристики і прагнення надати покупцям оптимальне співвідношення ціни і якості. Заснований швейцарським емігрантом Луї Шевроле в 1911 році бренд готується відсвяткувати столітній ювілей у нинішньому 2011 році.

2010 рік став другим за успішностю в історії Chevrolet Європа в плані продажів і першим з точки зору частки ринку. Загальні продажі досягли майже 480 000 автомобілів, продемонструвавши рекордне значення частки ринку в 2,5 відсотка. «Наші чудові результати в 2010 році підготували відмінний грунт для ювілейного року, який буде наповнений прем'єрами, - зазначив Уейн Бреннон, Президент та Керуючий директор Chevrolet Європа.

До речі, Уейн Бреннон названий людиною 2010 року (ManBest) за версією AutoBest за успішні кроки компанії в кризові часи і за виведення на ринок моделі Cruze.

В Україні Chevrolet представляє компанія «Дженерал Авто Груп» (входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО»), яка є офіційним дистриб'ютором автомобілів Chevrolet в Україні з 2003 року. За цей час понад 178 000 автомобілів легендарного бренду Chevrolet знайшли своїх власників в Україні. Дилерська мережа Chevrolet включає 62 дилерських підприємства по всій Україні.

У 2010 році в Україні з'явилася абсолютно нова модель Chevrolet Cruze, що побудована на абсолютно новій платформі. Chevrolet Cruze - це новий рівень в галузі дизайну і якості збірки, який неодмінно стане новим стандартом стилю і безпеки автомобіля. Продажі Chevrolet Cruze чудово стартували і збільшуються з місяця на місяць. Також, Chevrolet залишається в 5-ці найбільш популярних автомобільних брендів Україна, причому якщо говорити про іноземні бренди, то за підсумками 2010-го року ми опинилися в бронзових призерах. Бестселером продажів серед Chevrolet залишається Aveo, причому ця модель вже 4 роки поспіль є другою за популярністю серед всіх нових автомобілів в Україні. У світі ж Chevrolet Aveo - глобальний бестселер серед всіх моделей Chevrolet.
У 2011 році в Україні заплановані презентації 3-х нових моделей Chevrolet: Orlando, New Captiva і Cruze hatchback.

До 100-річчя Chevrolet компанія «Дженерал Авто Груп», офіційний дистриб'ютор Chevrolet в Україні, для всіх потенційних покупців приготувала кілька подарунків.

По-перше, спеціально до ювілею марки, з 2 березня знижено ціни на дуже популярні в нашій країні автомобілі Chevrolet Aveo і Lacetti. Тепер вартість переможця «Авторейтинг 2010» в малому «В»-класі - Chevrolet Aveo в кузові седан стартує з позначки 90 560 грн., а в кузові хетчбек - від 95 520. При чому в комплектації хетчбека за ці гроші вже встановлений кондиціонер, подушка безпеки для водія, електропривод бічних дзеркал з підігрівом, передні електросклопідйомники, центральний замок та інші опції.

Нова ціна на один з найбільш популярних автомобілів в класі С-high - Chevrolet Lacetti в кузові хетчбек стартує від 116 800 грн., а в кузові седан - від 118 240 грн.
Крім того, спільно з Плюс-банком, запущено нову кредитну акцію на весь модельний ряд автомобілів Chevrolet, яка покликана втілити в життя мрію стати власником нового, жаданого автомобіля:

• Кредит до 7 років;
• Аванс - 10%;
• Річна відсоткова ставка - від 10%;
• Без щомісячних комісій.

Детальніше про Chevrolet в Україні Ви можете прочитати тут: http://www.chevrolet.kiev.ua/