19.03.2015

Весняний сервіс Toyota в Автосаміт на Столичному

З 16 березня 2015 року по 30 квітня 2015 року офіційний дилерський центр Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» підготував для своїх Клієнтів спеціальні весняні пропозиції з шиномонтажу та перевірки розвалу-сходження.

Весна - найкраща пора року. Тепла погода кличе нас пробудитися від сну та зайнятись  довгоочікуваними і улюбленими справами: спортом, оновленням гардеробу, зустрітися зі старими друзями або зібрати своїх близьких і відправитися на заміську прогулянку. Разом з цим, не слід забувати про свій автомобіль та необхідність завітати до сервісного центру після зимового періоду для того, щоб перевірити стан свого авто та змінити зимові шини на літні.

Ми, в свою чергу, пропонуємо Вам скористатися привабливою ціновою пропозицією на наступні види робіт:

1. Роботи з шиномонтажу:

Перелік робіт

Регулярна  вартість робіт (грн.) з ПДВ

Спеціальна вартість робіт (грн.) з ПДВ

Шиномонтаж та балансування 4-х коліс* (Легкові**)

445,20

222,60

Шиномонтаж та балансування 4-х коліс* (Позашляховики***)

540,60

270,30

*без урахування вартості витратних матеріалів для балансування
** автомобілі Toyota Yaris, Auris, Corolla, Verso, Avensis, Prius, Camry, GT86
*** автомобілі Toyota RAV4, Venza, Highlander, Land Cruiser Prado, Land Cruiser 200, Hilux

2. Роботи з перевірки та регулювання розвалу–сходження коліс:

Перелік робіт

Регулярна  вартість робіт (грн.) з ПДВ

Спеціальна вартість робіт (грн.) з ПДВ

Перевірка та регулювання розвалу-сходження коліс

572,40

372,06

За умови замовлення однієї з вищезазначених спеціальних пропозицій, за бажанням Клієнта, на додаткові роботи, такі як: діагностика або перевірка, або на технічне обслуговування та ремонтні роботи надається знижка в розмірі 25% на послуги та запчастини, не враховуючи послуги та запасні частини для відновлювального ремонту.

Дізнатися більше про спеціальні пропозиції для Вашого автомобіля, а також погодити час та дату відвідання Вами сервісу можна за телефоном: 044 201 30 30, 095 281 30 30 (МТС), 098 307 30 30 (Київстар)

Спеціальна пропозиція діє в ТОВ «Автосаміт на Столичному», що знаходиться за адресою: Столичне шосе, 90, 03045, м. Київ, Україна, з 16 березня 2015 року по 30 квітня 2015 року для фізичних осіб. На вартість робіт за спеціальною пропозицією не розповсюджується інші постійні або разові знижки клієнта.

За додатковою інформацією з питань придбання та обслуговування автомобілів Toyota завертайтеся за телефоном «гарячої лінії» 044 201 30 30 або безпосередньо до консультантів з продажу та сервісу автомобілей.

Сторінка «Автосаміт на Столичному» у Facebook –www.facebook.com/toyota.kiev

В Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» завжди до Ваших послуг:

• Висококваліфіковані фахівці в області обслуговування Toyota;
  • Широкий асортимент оригінальних запасних частин і аксесуарів;
  • Гарантія на запасні частини і роботи;
  • Тест-драйв автомобілів Toyota, в тому числі тест-драйв позашляховиків на спеціально обладнаній трасі «Off-road 4x4»;
  • Зона відпочинку, де Вам запропонують чай / каву;
  • Wi-Fi доступ до інтернету і персональні комп'ютери дозволять приділити час роботі або дозвіллю;
  • Дитячий куточок для Вашого малюка.

Toyota – більше, ніж автомобіль!

Автосаміт на Столичному - більше, ніж дилер!