26.03.2015

Електромобіль Soul здобув звання Зеленого автомобіля року в Канаді!

В рамках Міжнародного Автосалону у Ванкувері Асоціація автомобільних журналістів Канади (AJAC) нагородила Soul EV почесним званням Зелений автомобіль року (Green Car of the Year Award).

Електромобіль Soul переміг у номінації, випередивши таких конкурентів, як гібрид Toyota Camry, Honda Fit та Subaru Legacy.

"Це велика честь для Kia Канада здобути відзнаку від членів Асоціації автомобільних журналістів Канади", заявила Марія Сокліс (Maria Soklis), віце-президент і головний операційний директор Kia в Канаді. "Світовий рівень та безкомпромісна утилітарність – це ключові переваги, які пропонує канадцям електромобіль Soul".

Це вже друга нагорода електромобіля Soul від Автомобільної Асоціації журналістів Канади з моменту його презентації на канадському ринку в кінці минулого року. У грудні Kia Канада здобула нагороду завдяки Soul EV в категорії  «Кращий новий міський автомобіль».

Електромобіль Soul також нещодавно був названий Кращим екологічно чистим автомобілем на 34-й щорічному конкурсі MotorWeek Drivers' Choice Awards в США, а  в 2015 році став Автомобілем року в Норвегії.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com