31.03.2015

Подвійна перемога Kia на конкурсі Red Dot Design 2015!

Одразу два автомобілі КІА були відзначені у цьогорічному конкурсі Red Dot Design Awards: електромобіль Kia Soul і новий флагмана Kia Sorento. Таким чином, з 2009 року бренд КІА здобув 13 нагород від Red Dot.

Команда дизайнерів Kia Motors вже традиційно отримала нагороду на щорічному конкурсі Red Dot Awards, здобувши дві премії за яскравий дизайн електромобіля Kia Soul та нового Kia Sorento. Журі, яке складається з авторитетних дизайнерів різних галузей, нагородили КІА Soul EV званням «Переможець», а Sorento - «Почесним дипломом», визначаючи винятковий дизайн.

Red Dot Awards є одним з найпрестижніших міжнародних конкурсів у світі в галузі дизайну, що цього року відзначає 60-річчя. Першу нагороду у цьому міжнародному змаганні Kia здобув у 2009 році. Відтоді, постійно вдосконалюючись, бренд зібрав 13 нагород від Red Dot Awards, включно з багатьма іншими відзнаками.

Для нещодавно представлених КІА Soul EV та нового Sorento це не перші нагороди: обидві моделі були відзначені у iF Design Awards.

"Наші міжнародні команди дизайнерів мають всі підстави пишатись призами, які ми виграли в Red Dot Awards 2015. Нагороди демонструють, наскільки успішно дизайнери спроектували ці дві моделі, такі різні за своєю філософією", заявив Пітер Шрейер, президент і головний дизайнер Kia Motors Corporation.

Нещодавно третє покоління КІА Sorento було представлено в Україні. Авто запропоновано з популярним для регіону турбодизелем двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 200 к.с. Вартість нового КІА Sorento стартує від 39 900 USD. Подробиці тут.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com