31.03.2015

Найкращі фахівці автосервісу КІА представлять Україну в Кореї!

Вже у червні переможець Всеукраїнського конкурсу «Найкращий майстер-приймальник КІА 2015» представлятиме Україну на світовому етапі «Service Advisors’ Skill World Cup 2015», який проходитиме в м. Сеул (Корея).

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» та Корпорація КІА Моторс, ретельно слідкують за рівнем кваліфікації працівників і раз на два роки проводять конкурси професійної майстерності серед консультантів сервісу.

У березні 2015 року на базі Навчального Центру ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» традиційно було проведено Всеукраїнський конкурс  «Найкращий майстер приймальник КІА». Для участі у ньому з понад 100 учасників – консультантів по роботі з клієнтами сервісу КІА з різних областей  України було відібрано 16 найкращих фахівців, які боролись за призові місця.

Всі учасники мали пройти цілу низку випробувань. Зокрема, письмовий тест, практичні завдання та участь в імітованій ситуації з обслуговування клієнтів на сервісі.

Переможцем конкурсу «Найкращий майстер-приймальник КІА 2015» став фахівець з Миколаєва і він представлятиме спеціалістів автосервісу КІА від України у другому етапі конкурсу – Світовому, який проходитиме у столиці Кореї, Сеулі, у червні цього року.

Довідка: Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» приділяє особливу увагу підвищенню кваліфікації працівників дилерської мережі КІА в Україні. Окрім дистанційного навчання на сайті компанії Корпорації KIA Motors, консультанти з продажу автомобілів, сервісні консультанти, механіки та діагности проходять навчання засобами Системи дистанційного навчання ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» та вдосконалюють свої навички на базі Навчального Центру підприємства, який успішно діє з 2009 року і є одним з найбільших серед автомобільних компаній в Україні.

Завдяки ж постійній роботі з покращення кваліфікації сервісного персоналу, торік компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» була нагороджена відзнакою Корпорації КІА Motors за відмінне навчання працівників. Дилерські підприємства в Україні вразили міжнародну громадськість високим рівнем після продажного обслуговування автомобілів КІА.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 62 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com