24.04.2015

У Європі випущений двохмільйонний автомобіль KІА!

Kia Motors Europe заявила про випуск ювілейного, двохмільйонного автомобіля KІА з моменту початку виробництва в Європі в 2006 році.

KІА pro_cee'd GT кольору "білий металік», Deluxe White, покинув завод в словацькому місті Жиліна з почесним званням - двохмільйонний автомобіль. Ювілейне авто призначене для покупця з Бельгії, якому воно буде доставлене до кінця цього місяця. KІА pro_cee'd GT оснащений турбованим 204-сильним 1,6 літровим T-GDI двигуном з безпосереднім уприскуванням палива.

Сучасний інноваційний завод, розташований в словацькому місті Жиліна (Zilina), є єдиним заводом KІА на території Західної та Центральної Європи. Саме він забезпечує більше 56% європейських продажів марки.

На потужностях заводу випускається популярне сімейство cee'd, до якого належить: п'ятидверний хетчбек cee'd, тридверний pro_cee'd і універсал cee'd SW (SportsWagon), а також - компактний кросовер KIA Sportage і компактвен KIA Venga. З конвеєра в Жиліні сходять і перші в історії KІА «гарячі» хетчбеки cee'd GT і pro_cee'd GT.

Торік у Словаччині було випущено більше 323 000 автомобілів KІА і 493 000 двигунів, що стало рекордом для компанії. З тих пір, як почалось масове виробництво сімейства моделей Kia cee'd - на їх частку припадало більше половини загального обсягу виробництва, далі йдуть моделі Sportage і Venga. З конвеєра заводу в Жиліні здійснюються поставки в 76 країн по всьому світу, в тому числі і в Україні.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com