24.04.2015

Бренд КІА – учасник шоу «Україна має талант!»

Новий КІА Soul засвітився на знімальному майданчику в 7-му сезоні проекту «Україна має талант!» на телеканалі СТБ.

Тримаючи руку на пульсі найцікавіших подій та проектів, бренд КІА став партнером одного з найпопулярніших шоу в Україні - «Україна має талант!».

Бренд КІА в Україні не вперше підтримує цікаві та значущі події. Так торік за його підтримки пройшов допремєрний показ епічного українського фільму режисера Олеся Саніна, «Поводир», який став номінантом на премію «Оскар» від України. Більше того, бренд КІА був партнером телевізійного проекту «Танцюють всі!» 7 сезон у 2014 році.

Корпорація КІА Моторс славиться по всьому світу своєю ініціативністю та участю у провідних мистецьких подіях. Так, у 2013 році бренд підтримав конкурс YouTube Music Awards. Тоді церемонія стала однією з найпопулярніших подій у світі музики, зібравши більше 54 мільйонів переглядів.

У цьому році КІА також був серед головних партнерів YouTube Music Awards. В рамках заходу  були обрані найбільш значущі виконавці року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com