20.03.2011

KIA Cerato – Нові переваги 6-ступінчатих трансмісій

Відтепер всі автомобілі KIA Cerato 2011 модельного року комплектуються виключно економічними 6-ти ступінчатими трансмісіями, як механічними, так і автоматичними.

Автомобіль KIA Cerato продовжує підтверджувати свою технічну інноваційність і дозволяє своїм власникам завдяки вдосконаленій технічній оснащенності витрачати менше палива у порівнянні з попередніми 5-ти ступінчатою механікою та 4-ти ступінчатим автоматом. Реальна економія палива складає до 0,2 літри на кожні 100 км пробігу у комбінованому циклі.

KIA Cerato 2011 модельного року комплектується двигунами 1,6 та 2,0 літри та трансмісіями 6MT та 6AT.

Витрати палива у комбінованому циклі для автомобіля з двигуном 1,6 л 6MT/6АТ складають 6,4/6,8 літри на 100 км, а для версії з двигуном 2,0 л 6MT/6АТ – 7,4/7,5 літри на 100 км відповідно.*

Крім того слід підкреслити, що автомобіль з 6-ти ступінчатими трансмісіями більш плавний і динамічний у русі завдяки тому, що двигун автомобіля не потрібно виводити на підвищені оберти для переходу на вищу передачу. Це дає змогу не перенавантажувати двигун підвищеними обертами, чим продовжити його потенційний моторесурс, а також отримувати задоволення від керування економічним і динамічним автомобілем.

Отже, економічний стиль їзди, який є чи не культовим в Європі, відтепер доступний і для українських водіїв. Економте, не втрачаючи динаміки, з КІА Cerato!

* Дані показники визначені експериментально та можуть відрізнятися в залежності від стилю водіння, погодних умов, якості палива та технічного стану автомобіля.

***

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Venga та Sportage.

Винятково висока якість продукції – ключова складова філософії бренду KIA.

Довідка:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

Корпорація KIA Motors Corporation, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com