24.04.2015

Фантастичні 15% знижки на автомобілі ZAZ

З 21 квітня 2015 на весь модельний ряд ZAZ ціни знижені на 15%, що дозволяє українським автомобілістам зробити вигідні покупки з максимальною знижкою до 41910* грн. Завдяки новим цінам автомобілі ZAZ стають одними з найдоступніших на ринку в найпопулярнішому сегменті нових легкових автомобілів в Україні!

Лідер продажів в Україні 2014 року** -  ZAZ Sens -  стає ще доступніше: його ціна знижена на 22 100 грн.*** та  стартує сьогодні від 130 900 грн. Така приваблива вартість робить його одним з найбільш доступних легкових автомобілів в країні. Надійність, невибагливість, співвідношення «ціна-якість» - ті характеристики, які міцно закріпилися у свідомості автовласників бренду ЗАЗ.

Варто відзначити, що з урахуванням знижки вартість автомобілів усього модельного ряду ЗАЗ в доларовому еквіваленті стала максимально приваблива. Для тих, хто накопичував заощадження у валюті, придбання автомобіля стає вигідним, як ніколи раніше. Так, сьогодні еквівалент ціни нового ZAZ Sens 1,3 в комплектації standard + становить менше 6 тис. доларів, а саме – 5 755 дол. за умовним розрахунковим курсом 22,75 грн./$. З акційними цінами на весь модельний ряд ZAZ можна ознайомитися в таблиці***:

Модель

279 400

237 490

41 910

Проявляючи турботу, компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» в черговий раз закріплює за собою статус компанії, яка пропонує українським споживачам надійні та доступні автомобілі від національного виробника.

На автомобілі ЗАЗ поширюється сервісна гарантія в 3 роки, або 100 тис. км. Пробігу****. При цьому міжсервісний інтервал складає 15 тис. км., що відповідає європейським стандартам гарантійної політики обслуговування автомобілів.

Нагадаємо, що в 2014 році всі авто модельного ряду ЗАЗ сертифіковані згідно екологічному стандарту Євро-4.

* Наведено знижка на автомобіль ЗАЗ VIDA SA6970-22 2014 в .. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA6970-22 становить 15% станом на 22.04.2015г. Знижка діє за станом на 21.04.2015 в дилерській мережі філії "АвтоЗАЗ-сервіс". Кількість автомобілів обмежена. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Про хід акції та її продовження уточнюйте на сайті www. zaz.ua

** згідно Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2015 за даними Асоціації автовиробників України «Укравтопром».

*** Дані станом на 21.04.2015

**** Детальні умови гарантії зазначені у сервісній документації.

***** Комплектація з подушкою безпеки водія

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ  на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:

www.facebook.com/autozaz.ua

www.vk.com/autozaz_ua

www.youtube.com/user/avtozazua

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілямиЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ LanosPick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.