25.04.2015

Зустрічайте Opel ADAM ROCKS S!

Рюссельсхайм/Амстердам: Днями відкрив свої двері для відвідувачів Міжнародний Амстердамський Автосалон, який працюватиме з 17 по 26 квітня. У день відкриття автосалону спортивний міні-кросовер від Opel відсвяткував свою прем'єру. Також автовиробник з Рюссельсхайма представив ряд національних прем'єр нову модель Opel KARL і Opel Corsa OPC.

Голандський дебют: Peter Christian Küspert, Віцепрезидент Opel Group, презентував новий ADAM ROCKS S

«Всі ці нові та інноваційні продукти черговий раз свідчать про те, що Opel відіграє провідну роль задаючи тенденції в напрямку розвитку технологій, а також пропонуючи хороші автомобілі за доступними цінами», сказав Peter Christian Küspert, віце-президент з продажу і післяпродажного обслуговування Opel Group, під час прес-конференції на стенді Opel. "Ми хочемо зміцнити імідж Opel, щоб він сприймався як емоційний, доступний німецький бренд - ADAM ROCKS S це кращий приклад емоційного автомобіля, який відображає рівень розвитку технічних інновацій та німецької інженерної якості."

Довжиною в 3 метри 75 см при потужності двигуна ECOTEC в 110 kW / 150 л.с. володіючи атлетичними рисами екстер'єру, новий ADAM ROCKS S особливо приверне увагу потенційних клієнтів, які хочуть, щоб в автомобілі поєднувалися спортивні повадки і дух пригод разом з шикарним дизайном та екстер'єром позашляховика. Двигун розвиває 220 Нм крутного моменту і працює в парі зі шестиступінчастою МКПП з короткими передавальними числами. Міні-кросовер розганяється до 100 км / год за 8,5 секунд і йому потрібно всього лише 7,9 секунд щоб розігнатися з 80 до 120 км / год, а максимальна швидкість складає 210 км / ч. Заводний характер автомобіля забезпечується зниженням на 15 мм кліренсом спортивного шасі, гострим, спортивним рульовим та високоефективною роботою гальмівної системи, яка оснащена ESP, яку можна відключити. На додаток до всього, нова спортивна компактна модель від Opel задовольняється 5,9 літрами палива на 100 кілометрів і викидає всього 139 г/км CO2 в змішаному режимі.

Швидкий: від 0 до 100 км/год за 8.5 секунд, максимальна швидкість 210 км/год

Також в Амстердамі Opel представив ще одну «запальничку». Нова Corsa OPC вражає своїм потужним турбованим двигуном, який забезпечує потужність в 207 к.с. розвиваючи до 280 Нм крутного моменту. Спортивна модифікація топової модифікації Corsa розганяється до 100 км / год всього за 6,8 секунд і досягає максимальної швидкості в 230 км/ч. При таких видатних характеристиках модель витрачає 7.5 л/100 км і викидає 174 г CO2 на кілометр шляху в змішаному режимі.

Corsa OPC

«Автомобіль з характером, який звертається і до серця клієнта і до раціонального початку - ідеальний для розважливих клієнтів, які бажають поєднувати можливість повсякденної експлуатації з комфортом і сучасними технологіями." Саме так Peter Christian Küspert представив новий Opel під час прем'єри моделі в Амстердамі. Розумні покупці навряд чи зможуть знайти «більше» автомобіля за свої гроші: режим рульового управління «місто», кермо з підігрівом і системи-асистенти, такі як Park Assist, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, фари, що «заглядають» за ріг і система попередження про виїзд зі смуги руху. Технології Opel, які застосовуються на автомобілях в більш дорогих сегментах доступні для всіх в сегменті субкомпактних автомобілів. "Або, як ми говоримо, хай-тек для кожного!" Підсумував Küspert, описуючи переваги нової моделі. KARL, ADAM і Corsa, ми тепер володіємо найсильнішим складом в сегменті компактних автомобілів за всю нашу історію і самим «молодим» модельним рядом на ринку. "

Момент гордості: Peter Christian Küspert з поповненням у сімействі ADAM - ADAM ROCKS S

Фанатам німецького автомобільного бренду, а також любителям автомобілів зі справжньою німецькою якістю, пропонуємо детально ознайомитися з представниками модельного ряду Opel в найближчому дилерському центрі Вашого регіону. Контактну інформацію дилерського центру, актуальні цінові пропозиції та наявність автомобілів можна дізнатися на сайті: www.opel.ua