06.05.2015

КІА Sportage FL – лідер рейтингу надійності автомобілів за версією J. D. Power!

Динамічний та вправний кросовер став лідером у сегменті згідно із результатами досліджень авторитетного агентства J. D. Power and Associates (США).

Вперше в історії бренду, модель КІА очолила рейтинг J. D. Power. Дане дослідження охоплює переважну більшість представлених на ринку США автомобілів та оцінює кількість технічних проблем, з якими стикались їхні власники за останні 12 місяців. Під дослідження підпадають тільки перші власники авто, при цьому сам автомобіль повинен належати до 2012 року виробництва, тобто мати 3 роки з моменту сходження з конвеєра.

Загальна надійність оцінюється у відсотках на 100 автомобілів. Таким чином, чим менший показник у авто, тим краще машина здатна зберігати якість протягом тривалого часу.

У своїй категорії Sportage посів перше місце і випередив сімох конкурентів. Дана відзнака вкотре укріпила позиції Sportage. До того, у 2013-му і 2014-му роках кросовер ставав переможцем в дослідженні якості нових автомобілів J. D. Power Initial Quality Study (IQS).

Віце-президент відділу післяпродажного обслуговування Kia Motors America, Джон Кроу, заявив: «Ми вважаємо, що результати дослідження J.D. Power Vehicle Dependability показують постійне прагнення Кіа до якості та майстерність у створенні наших продуктів світового класу. Sportage є яскравим прикладом того, наскільки весь модельний ряд Kia прогресував, і ця якість є матеріальним свідченням нашої довгострокової стратегії отримання досвіду від власників Kia».

Щорічне дослідження надійності автомобіля J.D. Power Vehicle Dependability виявляє довгострокову якість транспортних засобів, у тому числі нових технологій і функцій, на даний момент доступних для покупців. У 2015 році, до нього увійшли 32 бренди і 228 моделей.

У 2014 році KIA Sportage другий рік поспіль став переможцем Національного автомобільного рейтингу «Авторейтинг» у класі компактних кросоверів, який проводився в рамках Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2014». КІА Sportage став лідером за кількістю реалізованих автомобілів у в класі компактних кросоверів.

Незабаром в Україні буде представлено лімітовану версію КІА Sportage FL – Limited Edition. Модифікація 1,7 Diesel, потужністю 115 к.с., укомплектована додатковими опціями, які забезпечують їй ще більше комфорту та безпеки. Зокрема, лімітована версія КІА Sportage FL має бокові подушки безпеки, ксенонові фари, 2-зонний клімат-контроль, активні підголівники, покращені амортизатори з подвійним демпфруванням, а також відділення для рукавичок із охолодженням.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com