07.05.2015

KIA Sorento здобув 5 зірок за безпеку в рейтингу NHTSA!

Новий KIA Sorento удостоєний вищої оцінки за методикою випробувань Національного Управління США з безпеки дорожнього руху (NHTSA) * - 5 зірок.

Kia Motors America святкує черговий успіх: третє покоління KIA Sorento було відзначено в Національному Управлінні США з безпеки дорожнього руху. Автомобіль отримав 5 зірок завдяки вдосконаленій силовій структурі кузова, яка дозволила збільшити жорсткість на кручення на 14% в порівнянні з попереднім поколінням.

Кузов нового Sorento на 53% складається з сучасних високоміцних сортів сталі, що на 115% перевищує показник попередньої моделі. За рахунок широкого застосування інноваційних технологій конструкція Sorento нового покоління стала найміцнішою та найнадійнішою за всю історію цієї моделі.

Раніше новий Sorento був відзначений високими балами на випробуваннях рейтингу безпеки Top Safety Pick за методикою Страхового Інституту безпеки на Дорогах (Insurance Institute for Highway Safety), а також отримав максимальний п'ятизірковий рейтинг безпеки при зіткненні за європейською програмою оцінки нових автомобілів Euro NCAР.

«Досягнення новим КІА Sorento 5 зірок за безпеку в рейтингу NHTSA - прекрасне підтвердження посиленій увазі, яка приділяється безпеці в Корпорації КІА Motors. Sorento є найбільш технічно досконалим кросовером за всю історію марки KIA. При цьому він зберіг ті привабливі переваги, якими так славляться всі автомобілі KIA, - прокоментував новину віце-президент KIA Motors America (KMA) з продуктового планування Орт Хедрік (Orth Hedrick), - Sorento орієнтований на клієнтів, які ведуть активний спосіб життя. Це відмінний вибір для подорожей і поїздок за місто, при цьому пасажири автомобіля можуть бути впевнені в своїй безпеці, і цей факт тепер підтверджений 5 зірками рейтингу NHTSA - вищим балом з можливих».

Новий КІА Sorento представлений в Україні в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО». Автомобіль пропонується з популярним для регіону турбодизелем двигуном об'ємом 2,2 л і потужністю 200 к.с.

* Встановлений рішенням Уряду США рейтинг безпеки є частиною реалізації програми безпеки нових автомобілів, розроблений Національним Управлінням США з безпеки дорожнього руху (NHTSA) - (www.safercar.gov).

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com