18.05.2015

КІА Драйв Тур 2015 крокує Україною!

Незабаром в Україні всьоме стартуватиме традиційний щорічний КІА Драйв Тур: захід для справжніх автолюбителів. Першими долучитись до яскравої події, протестувати автомобілі та скористатись спеціальними пропозиціями і сервісними акціями КІА зможуть кияни.

Київ, Вінниця, Львів, Луцьк та Рівне – готуються до зустрічі КІА Драйв Тур 2015!

23 та 24 травня захід відбудеться у столиці. На київських авто шанувальників чекатиме насичена  програма: в першу чергу, це тест-драйви найяскравіших представників модельного ряду КІА. Всі охочі водії зможуть посидіти за кермом та пройти тест-драйв таких авто, як новий Rio (седан та хетчбек), Rіо попереднього покоління, новий Sorento, Sportage, Soul, Carens та Optima.

Більше того, на охочих чекатимуть:

• спеціальні сервісні пропозиції для власників КІА
  • спеціальні цінові пропозиції на автомобілі КІА*
  • конкурси від Хом’яків КІА
  • екскурсії на сервісний центр
  • можливість виграти цінні призи у фінальному супер-розіграші**

Для того, щоб отримати можливість виграти приз, варто лише пройти тест-драйв, заповнити анкету учасника та чекати на завітний розіграш.

Зареєструватись на тест-драйв автомобілів КІА ви можете навіть не виходячи з дому! Заощаджуйте час і реєструйтесь на КІА Драйв тур в своєму місті за допомогою сторінки КІА на Facebook.

Географія та дати проведення КІА Драйв Тур 2015:

23.05 – Київ, «Автоцентр на Харківському», Харківське шосе, 179

24.05 – Київ, «Автоцентр на Борщагівці», вул. Велика Кільцева, 2

30.05 – Вінниця, «Вінничина-Авто», вул. Ватутіна, 172

31.05 – Вінниця, «Автомир-Вінниця», Немирівське шосе, 94А

06.06 – Львів, «Галичина-Авто», вул. Городоцька, 282

07.06 – Львів, «Радар-Сервіс», вул. Стрийська, 14

13.06 – Луцьк, «Волинь-Авто», вул. Рівненька, 145

14.06 – Рівне, «Рівне-Авто», вул. Відинська 9а

20.06 – Київ, «Автоцентр на Столичному», Столичне шосе, 90

Слідкуйте за подробицями на сайті  http://www.kia.ua/. Приходь і пройди свій тест-драйв разом із КІА! Умови та деталі розважальних розіграшів оголошуються дилерами на місці.

Генеральний партнер проекту – моторні оливи ТОТАЛ.

*Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Rio та Sorento 2014 р.в. з 12.05.15 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на КIA Rio - 21 000 грн, на КІА Sorento – 50 400 грн. Станом на 12.05.15 ціни на Rio 2014 р.в. – від 331 170 грн,  на KIA Sorento 2014  р.в. – від 696 150 грн. Ціни та зниження ціни включно з ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни. Акція діє з 12.05.15 по 30.06.15 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

** Розіграш відбудеться з 17.00 до 18.00 серед фізичних осіб, які пройдуть тест-драйви автомобілів КІА під час проведення КІА Драйв Тур у вищезазначені дати та у вищезазначених місцях. Кожен з переможців визначається шляхом випадкового вибору однієї анкети з поміж всіх належно заповнених та отриманих представниками зазначених дилерських підприємств з 11.00 до 16.00  анкет учасників тест-драйвів автомобілів КІА. Кількість цінних призів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com