18.05.2015

Ціни на оригінальні запчастини КІА - ЗНИЖЕНО!

Тільки зараз в офіційній дилерській мережі безпрецедентна Акція – з 21 квітня по 30 вересня 2015 року, аксесуари та оригінальні запчастини КІА можна придбати за спеціальними, зниженими цінами.

Вражаюче зниження ціни, до 87%*, поширюється на більш ніж 1500 найменувань оригінальних запасних частин КІА. Поспішайте: кількість акційного товару обмежена!

Оригінальні запасні частини KIA виготовляються відповідно до чітких вимог Корпорації КІА Моторс до матеріалів та під пильним контролем якості з тестуванням на відповідність вимогам. Саме це забезпечує високий рівень стандартів безпеки, надійності та довговічності.

Відвідавши будь-який офіційний дилерський центр КІА у період з 21 квітня по 30 вересня 2015 року, ви маєте можливість придбати оригінальні запчастини та аксесуари за зниженою до 87% ціною.

Акція діє по всій території України. За більш детальною інформацією звертайтесь до офіційних дилерів КІА.

* Ціни на більш ніж 1500 найменувань оригінальних запасних частин до автомобілів КІА знижено в порівнянні з цінами, які діяли до початку акції. Максимальне зниження ціни на окремі запасні частини сягає 87%. Кількість акційного товару обмежена. Акція діє на всій території України з 21.04.15 по 30.09.15 або до дати продажу останнього акційного товару, в залежності від того, яка із зазначених дат наступить раніше. Детальна інформація у офіційних дилерів КІА в Україні (шукайте на kia.ua). Акція діє у офіційних дилерів КІА в Україні, які самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови акції.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 53 автосалони.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com